Проф. Костадин Ангелов, водач на на листата на ГЕРБ-СДС за Великотърновски избирателен район: Само ние можем да изведем страната от тежкото състояние и знаем как да го направим

Не се страхуваме да поемем отговорност и да съставим работещо правителство, въпреки тежката ситуация в страната. Страната ни е разпъната на кръст и е раздирана от редица кризи. Единственото решение и изход от тях е внушителна победа на коалиция ГЕРБ-СДС, защото само ние можем да изведем страната от тези кризи, знаем как да го направим и сме го правили неведнъж. Това заяви в петък при старта на предизборната кампания проф. Костадин Ангелов, водач на на листата на ГЕРБ-СДС за Великотърновски избирателен район.
Тя бе открита с молебен за здраве и благополучие в Катедралния храм, където кандидатите за депутати от ГЕР-СДС бяха посрещнати от великотърновския митрополит Григорий. Владиката им пожела успех и добри дела и ги благослови с думите: „Бог напред и вие след него!“.
„Нашето число е 24 в бюлетината и ние го разчитаме така: на 2 октомври тръгваме към 4-то правителство на ГЕРБ. Това искат хората от нас – 24 часа работа“, подчерта проф. Костадин Ангелов.
Той очерта и водещите приоритети на местно ниво за коалицията ГЕРБ-СДС.
„Това е проблемът с Присовските завои, с безводието в някои населени места в областта, завършването на АМ „Хемус“ и на спрения от правителството на „Промяната“ път Велико Търново – Русе. Към друг сериозен проблем е този със завода „Кроношпан“. Поемам личен ангажимент към великотърновци този проблем да бъде решен ако нашата коалиция състави работещо правителство след 2 октомври“, подчерта проф. Костадин Ангелов.

Веселина АНГЕЛОВА
снимка-авторът

4 thoughts on “Проф. Костадин Ангелов, водач на на листата на ГЕРБ-СДС за Великотърновски избирателен район: Само ние можем да изведем страната от тежкото състояние и знаем как да го направим

 • 02.09.2022 в 11:22
  Permalink

  Днеска ги скибах. Коцето Ангелов- доктора милионер–много мазен. С пръст да го пипнеш олио ке пусне. Оня от Дебелец Недев пък има репутацията на най-простото момче у Герба. Между тях Дидо Хаджийски с цирозното коремче. Асистентката от Свищов, с крушовидната глава, придава интелектуален порив на листата. Велика листа.

  Отговор
 • 02.09.2022 в 12:22
  Permalink

  Ангелов!! Този когото младите лекари абсолвенти бурно освиркаха на промоцията си януари 2012 г!!!!

  Отговор
  • 02.09.2022 в 16:23
   Permalink

   Бута се на всякъде. Като хлебарка. Таракан. Шпицарки и тесен панталон. Да му оформят коритото.

   Отговор
 • 02.09.2022 в 12:32
  Permalink

  Променете модела, всичко в България се прави без дългосрочен план.
  Туризма е под всякаква критика, застрои се, без никаква инфраструктура, без място достатъчно за плаж, всичко по морето е от лошо по лошо, и за това хората ще бягат в чужбина. Курортния комплекс Албена е достигнал най лошото си състояние, и никой не е способен да смени Красимир Станев, довел го е до фалит, но не пуска кокала.
  Дърводобива, същата работа, по точно ще стигнем до голи поляни, но нито се спира масивното сечене, нито се засаждат нови дръвчета.
  В полицията е същата работа, никой не работи със стимул, гледат да пропускат престъпниците , защото им дават пари. Един полицай трябва да излъчва сигурност, компетентност, стабилност.
  В земеделието да не говорим, там ще пръскат, ще торят, ще ни тровят, само и само да спечелят повече пари, а какво остава отровените реки и земи, хората все повече с рак и страшни болести. Някой помислил ли е за това. Не
  Ще ви кажа защо , зад всичко стои Алчността.
  Не се сравнявайте с Швейцария, защото, те обичат държавата си, защитават я, не я продават за жълти стотинки. И всички са горди с Държавата си, а ние се срамуваме да се наречем българи, по тази причина, никой не мисли в дългосрочен план, а само гледа да му мине мандата , за да си напълни джоба. Ето това ако смените , ще има ефект. Хората ще се връщат, няма да емигрират.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *