Нови придобивки за ЦОП, ремонти на читалището в Страхилово и ДГ „Детски свят”

С нови придобивки се сдобиха посетителите на Центъра за обществена подкрепа (ЦОП) в Полски Тръмбеш. Вече е закупен нов микробус за над 70 000 лв., с който Атанас Аврамов превозва хората, които посещават различните занимания в него. Освен това е готова и сградата на бившия пенсионерски клуб в центъра на града, която ще бъде любимо място за игри на деца и младежи, които посещават центъра.

Бившият пенсионерски клуб вече има модерен вид

Освен това стартират и два проекта на Общината. Единият е по „МИГ Павликени – Полски Тръмбеш”. Сдружението с нестопанска цел започва текущ проект на читалище „Просвета 1898” в Страхилово. С проекта ще се кандидатства за безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони. Проектът съответства на приоритетите на Общинския план за развитие и на Плана за интегрирано развитие на общината.

Новият автомобил

Реконструкция и основен ремонт ще се правят и на площадките за игри, плочниците и прилежащ терен към тях на детска градина „Детски свят” в Полски Тръмбеш. Проектът също ще се реализира по „МИГ Павликени – Полски Тръмбеш”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.