Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Хороскоп за 12 септември

Луната е в Овен, а денят ни прави разсеяни и неособено концентрирани в задачите си. Не е изключено да закъснеем за работа или за среща, за което ще се извиним със смирение и ще предизвикаме симпатиите на другите хора. Все пак съсредоточете се колкото се може повече.


ОВЕН

Не избързвайте

 

Обърнете повече внимание на детайлите и нещата, които все забравяте в рутинната си работа. Довършете някои стари и недовършени до този момент дела. При мнозина този ден носи предложение за подписване на договор. Добре обмислете първо дали си струва и едва след това давайте мнение и отговор. Не избързвайте.


ТЕЛЕЦ

Спори ви

 

Чувствате равновесие и хармония в мислите и емоциите си. Щастливи сте, защото сте постигнали баланса, който така търсехте в последните дни. Ще успеете да наваксате с повечето задължения, изостанали напоследък. Денят ви носи спорна работа и много късмет в личен план. Не забравяйте своите собствени желания.


БЛИЗНАЦИ

Наясно със себе си

 

Обърнете внимание на своя собствен свят. На личностните си качества и на поведението си в последните няколко дни. Време е да се хармонизирате с другите, но това става единствено като се погледнете отстрани и осъзнаете грешките си. Не го ли направите, продължавате да лъкатушите ту в една крайност, ту в друга.


РАК

Учите се

 

Ако все още вярвате в максимата си, че другите са виновни за вашите грешки, днес ще претърпите погром. Осъзнаете ли, че вие сте отговорни за собствените си действия и прегрешения, денят ще ви отвори врата към бъдещето. Периодът, който изживявате, е важен дотолкова, доколкото ви учи на житейски опит. Нека той не е горчив.


ЛЪВ

Изгладете нещата

 

Изживявате период на трудности, с които обаче не желаете да се преборите. Търсите начин как да ги заобиколите, а те ви преследват и преследват. Изправете се смело пред тях. И лъвски скок няма да ви помогне да ги прескочите. Дошло е време да изгладите нещата и противоречията във взаимоотношенията си с хората наоколо.


ДЕВА

Положителна енергия

 

Много и положителна енергия витае около вас в този ден. В службата се налага да проведете някои важни разговори. Те едва ли ще протекат хармонично, но крайният изход ще бъде във ваша полза. Вечерта, въпреки желанието си да останете сами и необезпокоявани от никого, ще се наложи пак да сте сред много хора.


ВЕЗНИ

Ще наваксате

 

Настроението ви е добро и като цяло излъчвате позитивна енергия. Не пропускайте важните дела, които влизат в план-графика ви за този ден. Ваканцията около почивния ден миналата седмица обърка предварителните ви планове, но нямате избор и през тази седмица ще трябва да наваксате. А и от почивка имахте нужда.


СКОРПИОН

Решете проблемите

 

Налага се още сутринта да се заемете с разрешаването на спонтанно възникнали проблеми. Не търсете причина за тях, не търсете и виновника, а се изправете и ги разрешете час по-скоро. Активни сте и не ви липсва тонус. Недоволството си ще потопите в радостта от среща с приятни хора вечерта.


СТРЕЛЕЦ

Нервността ви съсипва

 

Чувствате силно напрежение при общуване с хората около себе си. Това е и причината днес да влизате в различни противоречия. Съветът ми е да овладеете емоцията, без да позволявате тя да бъде водеща при разговори. Спокойствието е на първо място и днес е добре да си го наложите изцяло. Нервността съсипва хубавия ден.


КОЗИРОГ

Доходи

 

Изправени сте пред неотложни за разрешаване проблеми, които не ви дават мира от няколко дни. Не бягайте от тях, а ги преодолейте веднъж завинаги. В личните взаимоотношения този ден е доста благоприятен, защото ви дава шанс да стабилизирате взаимоотношенията. При мнозина се очертават доходи.


ВОДОЛЕЙ

Поводи за радости

 

Намирате се в добро настроение, а и ще успеете да се справите с повечето насъбрала се работа заради почивките по националния празник миналата седмица. С всеки жест и с всяка дума внасяте хармония в личен план, което не е за пренебрегване в тази прогноза. Ще бъдете в пълна хармония със семейството си. Имате поводи за радости.


РИБИ

Доволни от себе си

 

Доволни сте от себе си днес. Редом с професионалните дела успявате да разрешите и личните. Преодолявате трудности, които до този момент са ви се стрували непосилни. Всичко това ви дава повод за радост и едно заслужено успокоение. Намирате се пред период на ново дългосрочно начало, не го забравяйте!


Хороскоп за родените на 12.09. – Честит рожден ден!

Възможно е невинаги да се разбирате правилно с хората около себе си в следващата една година. Просто има разлика в начина, по който вие и те разбират информацията. Залагайте на вътрешния си глас и слушайте интуицията си, когато се наложи да вземате решения.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *