Александра Трифонова, кандидат за народен представител от „Възраждане“: „Мой приоритет ще бъде борбата с демографската криза, защото България умира“

„Смятам, че властимащите трябва да положат усилия за прекъсване на мрачната тенденция нацията ни да изчезва. Никога не съм стояла безмълвна пред неправдата, а в България се извършва неправда – унищожава се българският народ. Аз искам да спра това, а политиката е средството, с което мога да го направя.“ С тези думи 38-годишната Александра Трифонова обосновава решението си да влезе в политиката. Тя е трета в листата на „Възраждане“ за Великотърновска област и вярва, че заедно със съпартийците си може да помогне на страната ни да излезе от тежките кризи, които са я обхванали почти във всички сфери на живота. Не се страхува да се бори за добруването на нацията и е убедена, че са нужни спешни мерки, за да тръгне България към прогрес.

Александра Трифонова по професия е строителен инженер. В момента работи като инженер-проектант в австрийска компания. Когато е прочела за първи път целите и каузите на „Възраждане“, осъзнала, че би било недопустимо, ако не влезе в редиците на партията.

„Казах си: „Ето, това са моите хора. Те мислят като мен и ще се радвам да съм част от екипа им“. Идеите и вижданията ни за България, за здравеопазването и образованието ме карат да бъда на първа линия. Като българка и като майка“, твърди тя.

Категорична е, че главен приоритет за нея ще е справянето с демографската криза. Смята, че властимащите трябва да положат усилия за прекъсване на мрачната тенденция за нацията ни да изчезва.

„Колкото и добър да направим живота в страната ни, ако няма българи, всичките ни усилия ще се окажат напразни. Това трябва да е водеща кауза в следващия парламент“, посочи Трифонова.

Нагърбва се и с ангажимента да защитава интересите на хората, които ежедневно среща по време на обиколките в региона. Казва, че местните са обезверени от проблеми, които от дълги години остават без решения.

„Хората се оплакват от средата на живот в населените места, от пътната инфраструктура в областта, замърсяването, водните режими и не на последно място – от ниските си доходи. Липсата на вода в XXI век в европейска държава е сериозен проблем. Ще работя за неговото разрешаване“, увери тя.

Трифонова подчерта, че не се бои от компромати в оставащото време до края на предизборната кампания, нито след като станат ясни резултатите от вота на 2 октомври. Самата тя залага на честност в общуването и отношенията.

Вярва, че народът ще определи достойно място на „Възраждане“ в следващото Народно събрание, а политическата организация няма да преговаря за кабинет с нито една политическа сила.

„За всички до момента парламентарно представени партии освен „Възраждане“ приоритет са заповедите на ЕС и САЩ и никоя не мисли за добруването на българите. „Възраждане“ може да бъде в коалиция само с българските граждани. Ние познаваме добре проблемите на българските граждани, самите ние се сблъскваме ежедневно с тях. Затова ще направим всичко възможно да служим на България подобаващо в 48-ото Народно събрание. Призоваваме всеки българин, който иска да живее в мирна и благоденстваща страна, да ни подкрепи с номер 14 в интегралната бюлетина“, апелира тя.

One thought on “Александра Трифонова, кандидат за народен представител от „Възраждане“: „Мой приоритет ще бъде борбата с демографската криза, защото България умира“

  • 22.09.2022 в 15:10
    Permalink

    Всички от бранша знаят, че Сашка Трифонова е обикновен чертожник, нищо повече. Но щом Костадин Костадинов харесва такива лъжливи персонажи да му „красят“ листите, нека им бере грижата.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.