Александра Трифонова, кандидат за народен представител от „Възраждане“: „Мой приоритет ще бъде борбата с демографската криза, защото България умира“

„Смятам, че властимащите трябва да положат усилия за прекъсване на мрачната тенденция нацията ни да изчезва. Никога не съм стояла безмълвна пред неправдата, а в България се извършва неправда – унищожава се българският народ. Аз искам да спра това, а политиката е средството, с което мога да го направя.“ С тези думи 38-годишната Александра Трифонова обосновава решението си да влезе в политиката. Тя е трета в листата на „Възраждане“ за Великотърновска област и вярва, че заедно със съпартийците си може да помогне на страната ни да излезе от тежките кризи, които са я обхванали почти във всички сфери на живота. Не се страхува да се бори за добруването на нацията и е убедена, че са нужни спешни мерки, за да тръгне България към прогрес.

Александра Трифонова по професия е строителен инженер. В момента работи като инженер-проектант в австрийска компания. Когато е прочела за първи път целите и каузите на „Възраждане“, осъзнала, че би било недопустимо, ако не влезе в редиците на партията.

„Казах си: „Ето, това са моите хора. Те мислят като мен и ще се радвам да съм част от екипа им“. Идеите и вижданията ни за България, за здравеопазването и образованието ме карат да бъда на първа линия. Като българка и като майка“, твърди тя.

Категорична е, че главен приоритет за нея ще е справянето с демографската криза. Смята, че властимащите трябва да положат усилия за прекъсване на мрачната тенденция за нацията ни да изчезва.

„Колкото и добър да направим живота в страната ни, ако няма българи, всичките ни усилия ще се окажат напразни. Това трябва да е водеща кауза в следващия парламент“, посочи Трифонова.

Нагърбва се и с ангажимента да защитава интересите на хората, които ежедневно среща по време на обиколките в региона. Казва, че местните са обезверени от проблеми, които от дълги години остават без решения.

„Хората се оплакват от средата на живот в населените места, от пътната инфраструктура в областта, замърсяването, водните режими и не на последно място – от ниските си доходи. Липсата на вода в XXI век в европейска държава е сериозен проблем. Ще работя за неговото разрешаване“, увери тя.

Трифонова подчерта, че не се бои от компромати в оставащото време до края на предизборната кампания, нито след като станат ясни резултатите от вота на 2 октомври. Самата тя залага на честност в общуването и отношенията.

Вярва, че народът ще определи достойно място на „Възраждане“ в следващото Народно събрание, а политическата организация няма да преговаря за кабинет с нито една политическа сила.

„За всички до момента парламентарно представени партии освен „Възраждане“ приоритет са заповедите на ЕС и САЩ и никоя не мисли за добруването на българите. „Възраждане“ може да бъде в коалиция само с българските граждани. Ние познаваме добре проблемите на българските граждани, самите ние се сблъскваме ежедневно с тях. Затова ще направим всичко възможно да служим на България подобаващо в 48-ото Народно събрание. Призоваваме всеки българин, който иска да живее в мирна и благоденстваща страна, да ни подкрепи с номер 14 в интегралната бюлетина“, апелира тя.

One thought on “Александра Трифонова, кандидат за народен представител от „Възраждане“: „Мой приоритет ще бъде борбата с демографската криза, защото България умира“

  • 22.09.2022 в 15:10
    Permalink

    Всички от бранша знаят, че Сашка Трифонова е обикновен чертожник, нищо повече. Но щом Костадин Костадинов харесва такива лъжливи персонажи да му „красят“ листите, нека им бере грижата.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *