Гласувайте за „Възраждане“ и нито един българин няма да бъде изпратен да се бие във война

„Възраждане“ призовава всички българи на 2 октомври да отидат до предизборните урни и да гласуват. Изправени сме пред избор дали да я има страната ни и да живеем мирно в нея или да станем „пушечно месо“, подобно на украинските ни събратя в услуга на чужди интереси.

Ние сме държава, разположена на изток, и като член на НАТО ще бъдем изправени пред това нашата територия да се превърне във фронтова линия, защото конфликтът в Украйна много скоро ще стане пълномащабна война, за което ние от „Възраждане“ предупреждаваме от няколко месеца.

Не се съмнявайте, че ГЕРБ, „Продължаваме промяната“, „Демократична България“, БСП, ИТН, ДПС и  всички останали проекти на американското посолство ще ни хвърлят във война без колебания, Заповядат ли им, веднага ще изпълнят нареждането.

В изминалите няколко месеца те позволиха на наша територия да се настанят батальони на американците, както преди време им дадоха безплатни бази на наша територия и милиарди за самолетни чертежи.

Българските правителства водят антируска политика, с която ни въвличат в чужд конфликт, във война, която САЩ иска да води с Руската Федерация на наша територия.

Българският национален интерес диктува да се разграничим от САЩ и да ликвидираме зависимите политически проекти, които американците ръководят тук, които упорито и последователно работят за унищожаването на Родината ни.

Българският народ има възможност да избира разумно и на 2 октомври да промени нещата като излезе и даде подкрепата си за „Възраждане“ с бюлетина номер 14. Единствено „Възраждане“ като политическа организация, заставаща зад българския национален интерес, може да предотврати въвличането на страната ни в пълномащабна война.

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!

Възраждане за България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

3 thoughts on “Гласувайте за „Възраждане“ и нито един българин няма да бъде изпратен да се бие във война

 • 21.09.2022 в 19:47
  Permalink

  ТОЗИ БОКЛУК, ДА ХВАЩА ПЪРВИЯ САМОЛЕТ ЗА ТУРЦИЯ И ОТ ТАМ ЗА ЛЮБИМАТА МУ РУСИЯ И ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ВРЪЩА. (КОПЕЙКА ШИБАНА)

  Отговор
 • 21.09.2022 в 22:24
  Permalink

  Смешни и жалки рубладжийчета на дребно, гнусни храненици на Мутрофанина и руската пропаганда.

  Отговор
 • 22.09.2022 в 12:22
  Permalink

  Крайно време е този дребен шарлатанин да бъде сложен там, където му е мястото и на него и на всички безродници, копейковци и прочие продажни влечуги!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.