Остава хладно, възможни са следобедни превалявания от дъжд

През нощта облачността ще е променлива и вечерта на места ще има слаб краткотраен дъжд. Ще духа слаб вятър от югозапад. Минималните температури ще бъдат 6 и 8 гр. За В. Търново минимална температура около 8.

В четвъртък облачността ще е променлива, намаляваща и до слънчево. Следобед само на отделни места ще превали слаб краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад. Максималните температури ще са между 16 и 18 гр. За В. Търново максимална температура около 16. Атмосферното налягане ще остане непроменено.

Над западните и централни части на Стара планина ще бъде предимно облачно, на места със слаби превалявания от дъжд, а над 2000 м – от сняг. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Температурите няма да се променят съществено. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 10 гр. Максималната температура на 2000 м ще е около 4 гр.

На тази дата най-високата измерена максимална температура във Велико Търново е 32.2 гр. през 1954 г., най-ниската измерена минимална температура е 2.4 гр. през 1915 г.

Слънцето ще изгрее в 07 часа и 05 минути и ще залезе в 19 часа и 14 минути. Фаза на Луната:четири дена преди новолуние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.