Съставиха 33 акта и 167 глоби за ден при проверка на 510 граждани и 351 автомобила в Търновско

Полицейските патрули в област Велико Търново са проверили за денонощие общо 510 граждани, от които 65 за употреба на алкохол и 351 автомобила, от тях 68 товарни. Съставени са 33 акта и са наложени 167 глоби по фиш.
61 автомобила, от които 8 товарни и 66 граждани са проверени при специализирана полицейска операция по метода «Широкообхватен контрол», проведен на територията, обслужвана от РУ – Свищов. Съставен е един акт от служители на ОО «Областна администрация» – Плевен, констатирани са 4 нарушения от служители на БГТОЛ, наложени са 11 глоби по фиш по Закона за движение по пътищата, Заснети 37 видеоклипа за скорост. Операцията е реализирана с участието на служители от РУ – Свищов, Павликени, ОО «Автомобилна администрация» – Плевен и БГ ТОЛ.
86 автомобила, 104 граждани, 7 адреса и 2 търговски обекта са проверени при специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност, проведена вчера на територията на РУ – Свищов. Съставени са един акт по Закона за българските лични документи, два акта по Закона за движение по пътищата и са наложени 29 глоби по фиш. Заснети са 37 видеоклипа за скорост. Образувано е едно бързо производство. Разкрито е едно престъпление. Образувани са 4 преписки. Операцията е реализирана с участието на служители от РУ – Свищов, сектор «Пътна полиция» при ОДМВР – В. Търново и ТП ДГС – Свищов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.