Вашият хороскоп за 22 септември, четвъртък

Поемете си глътка въздух, преди да изречете поредната необмислена дума. Четвъртък е не особено спокоен ден и въпреки че Луната в Лъв да предполага оживление и повече усмихнати моменти, всъщност напрежението преобладава. Пазете се от сблъсъци на междуличностна основа, от грешки и неправилно боравене с факти.


ОВЕН

Споделете плановете си

 

Днес се събуждате с ясни планове какво искате да правите и как да постигнете успехите си в следващите дни. Денят ви позволява да споделите с близките тези идеи, за да чуете доколко са реални те. Следобед се разходете на чист въздух, а вечерта отидете на гости, за да отбележите подобаващо днешния празник.


ТЕЛЕЦ

Не ви закачат за нищо

 

Имате нужда от спокойствие, което до голяма степен през днешния почивен ден ще ви бъде предоставено. Няма да ви закачат с извънредни задължения вкъщи, които да ви бъркат първоначалната настройка, че ще си почивате. Все пак, бъдете полезни на близките си. Вечерта се съберете в приятна компания на сладки приказки.


БЛИЗНАЦИ

Център на внимание

 

Заемате централна роля в своя собствен живот, както и в живота на близките, приятелите и роднините си. Днес сте особено търсени, като дори на моменти това се превръща в досадно за вас самите. Не се преуморявайте в разговори. Вечерта поканете гости вкъщи или се разходете на площада, за да отбележите празника.


РАК

Планирайте разходите

 

В почивния си ден се будите със силни притеснения относно финансовото си състояние и разходите, които са характерни за днешна дата на месеца. Не е зле да си направите сметка, преди да харчите каквито и да било пари днес. Заделете за режийните разходи и тези, от които няма как да избягате. Планът ви е задължителен.


ЛЪВ

Подава ви се ръка

 

Подкрепата, която предстои да получите днес, е важна. Всъщност, това е един доста приятен и значим ден не само за месеца, а и за годината. Приемани сте добре от хората около себе си, а рамото, което ще ви ударят хора с влияние, си заслужава. То е причината за успеха ви в следващите месеци.


ДЕВА

Нямате спокойствие

 

Денят ви носи удовлетворение. За спокойствие е трудно да се говори. Денят е почивен, но вкъщи близките са решили да ви ангажират изцяло в своите собствени планове. Предварителната ви нагласа да спите до късно и да мързелувате след това няма да се осъществи. Но и малко повече активност също няма да ви се отрази зле.


ВЕЗНИ

По-добър период

 

Прекрасен ден, в който ще успеете да реализирате плановете и идеите си. Всъщност, при вас стартира по-дългосрочен период на разцвет и стъпките ще са малки, но правилни. Те ще ви отведат към успеха бавно, но необратимо. Гледайте оптимистично на всичко, което ви се случва, независимо дали почивате, или ви се налага да работите днес.


СКОРПИОН

Напрежение

 

Напрежението през днешния празнично-почивен ден е породено от всякакви времеви фактори – все за нещо ще бързате, все ще изпускате някакви срокове, а уж през почивката нямате такива. Сверете часовниците си, уредете си толкова срещи, на колкото можете да отидете, без да се товарите. Планирайте своя почивен ден.


СТРЕЛЕЦ

Пълен рахат

 

Чувствате се прекрасно в почивния ден – лежерно, без ангажименти. Никой не може да ви накара да правите нещо, което не желаете. Прекрасно е, когато казвате думичката „не”. Опитайте да правите всичко, което на вас ви е приятно и което ви е по сърце. Не си позволявайте компромис със собствения си вкус.


КОЗИРОГ

Спокойствие

 

Днешният почивен ден ви носи спокойствие, което е резултат от получаване на знак, потвърждение на плановете ви. Не си мислете обаче, че всичко ще се нареди така, както го желаете. Още от утре в службата залагайте на важните контакти, които могат да ви донесат сигурни доходи. Вечерта поканете гости.


ВОДОЛЕЙ

Промени

 

Новини, новости, промени и много положителна енергия ви е подготвил днешният почивен ден. Още сутринта организирайте плановете си и свършете онова, което сте си замислили. Дори и да работите, денят ще бъде ползотворен и спокоен. Бъдете наясно с желанията си, а вечерта не пропускайте възможността за разходка със семейството.


РИБИ

Посетете близки

 

Днес трудностите са породени от нежеланието ви да приемете, че е време да се приземите и съгласувате идеите си със своите собствени възможности и желания. Почивният ден ще премине прекрасно, ако сте в приятна компания, затова посетете свои близки, погостувайте им малко и отбележете заедно днешния празник.


Хороскоп за родените на 22.09.2022 – Честит рожден ден!

Промените и новостите, с които ще се срещнете през следващата една година, са за добро. Планирайте добре своя бюджет, за да не изпитате парични трудности през зимата.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.