Хороскоп. Прогноза за периода 23 – 25 септември

В петък и събота нека вършим съвестно задачите си, неделя ще бъде хармоничен и позитивен ден

 

В петък и събота движението на Луната в Дева ни помага да сме практични и да правим изборите си на база натрупания опит. За някои петъкът е почивен, за други работен. Не претупвайте ангажиментите си, а ги вършете съвестно. Неделният ден идва с Луна във Везни, с което ще хармонизира връзките и взаимоотношенията помежду ни. Чака ни благ, щастлив и изпълнен с позитивни емоции ден, който с наслада можем да споделим със своите близки.


ОВЕН

Много работа

 

23 септември. Вчерашният почивен ден премина добре, но днес ще трябва да обърнете повече внимание на работата си. Натоварени сте в службата и седмицата ще завърши с доста активен и динамичен петък. Вечерта ще се почувствате изморени и изтощени от него.

24 септември. Опитайте да обърнете нужното внимание на близките си в днешния ден. Организирайте семеен обяд или излезте на разходка заедно. Това е един чудесен ден за семейни разговори.

25 септември. В неделя се чувствате прекрасно. Имате желанието да властвате в живота на своите близки и им правите някои малки забележки – нещо, което няма да се възприеме с аплодисменти. И има защо.


ТЕЛЕЦ

Предизвиквате промени

 

23 септември. Изживявате доста приятен и ползотворен период. Петък за вас може да е работен или почивен – в зависимост от това как сте го планирали заради вчерашния празник. Каквото и да сте избрали за себе си, ще бъдете доволни и щастливи.

24 септември. В желанието си коренно да промените нещо в събота можете да създадете хаос в своя живот и в живота на хората около себе си. Уж го правите за добро, а пък разбутвате всичко и нарушавате нормалния житейски ритъм.

25 септември. В неделя обърнете повече внимание на своето лично спокойствие, както и на здравето си. Имате нужда да си отпочинете от напрежението. Изберете подходящ есенен чай, който да пиете в следващите седмици.


БЛИЗНАЦИ

Положителни емоции

 

23 септември. Амбицирани сте и днес желаете да постигнете много успехи. Само че мнозина, от които зависите, всъщност са във ваканционно настроение и точно това ще направи днешния петък малко по-лежерен и не толкова предизвикателен.

24 септември. В събота останете вкъщи. Имате нужда да почистите дома си, да подредите някои вещи и да извадите по-топлите си есенни дрехи, от които вече имате нужда.

25 септември. Неделният ден ви радва с промени, новости и раздвижване. Очаквайте на гости да ви дойдат приятели или роднини, които ви развеселяват. Положителните емоции могат да оставят у вас трайна следа във времето.


РАК

Приятна неделна среща

 

23 септември. В случай че вашият петък е работен, очаквайте той да е малко по-напрегнат и нервен. Това е така, защото осъзнавате, че с вас и кариерата ви се случват някои малки промени и трансформации. Ще разберете за какво иде реч едва след 2 октомври.

24 септември. Съботата е щастлив ден за вас. Имате възможност да го изживеете навън, сред приятели или сред природата. Разходете се, бъдете щастливи и доволни от всичко, което ви се случва.

25 септември. В неделя сте решили да съберете цялото семейство на щастлив неделен обяд. Ще ви се получи, още повече че и вашите близки ще бъдат доволни от тази импровизирана, но много приятна среща.


ЛЪВ

Позитивни емоции

 

23 септември. Независимо дали сте на работа, или в почивка, днешният петък ви радва с добро настроение. Вие имате нова визия за света и за това какво искате да ви се случва от тук насетне. Отстрани изглеждате, сякаш се радвате на дреболии. Това наистина е така. И дребните неща ви носят истинско удоволствие.

24 септември. В събота имате важната задача да се простите с лицемерните познанства в живота си. Скъсайте някои връзки и бъдете сигурни, че го правите за добро.

25 септември. В неделя пътувайте. Посетете някое интересно място, на което не сте били от много време, или което е съвсем непознато за вас. Доставете си положителни емоции.


ДЕВА

Спестете критиките

 

23 септември. В стремежа си да давате оценки на хората около себе си в петък ще си спечелите недоволството на всички, които критикувате. Вие за себе си знаете, че не го правите с лошо, но критиката ви не се възприема съвсем добре от отсрещната страна. 24 септември. Чувствате, че е наложително да промените нещо около себе си. Да направите малък завой и да тръгнете по нов път. Събота е тежка от емоционална гледна точка, защото ви подтиква да приключите с нещо старо и да започнете нещо наново.

25 септември. Неделният ден ви среща с много положителни хора, които обаче с усмивка на лице ще ви искат пари назаем. Не проявявайте наивност и откажете, за да си нямате по-нататъшни проблеми.


ВЕЗНИ

Преживявате катарзис

 

23 септември. В петък имате сериозен проблем в сферата на общуването, независимо дали сте на работа, или сте избрали този ден да е почивен за вас. Причината е, че не приемате критика и се обиждате от думи, които хората са изрекли неволно.

24 септември. В събота се наспете добре. Не бързайте за никъде. Нямате нужда да се насилвате да правите каквото и да било. Оставете се в този ден на течението. Той е неактивен за вас и изисква почивка.

25 септември. В неделя настроението ви се връща, а усмивките на лицата ви грейват. Осъзнавате, че няма никакъв смисъл да се сърдите на хората около себе си, още повече за дреболии, които те не са сторили нарочно.


СКОРПИОН

Приемете обстоятелствата

 

23 септември. Поддържайте добрия тон с ръководството в службата днес и не влизайте в излишни конфликти. Много от проблемите, които се зараждат днес, са лесно решими, но се иска време. Очаквайте те да се „развържат” след 2 октомври.

24 септември. Имате нужда да поговорите с някого в събота. Това могат да са ваши приятели или роднини, на които имате доверие. Организирайте среща.

25 септември. В неделя се наспете добре и обърнете повече внимание на своя вътрешен мир. Много обстоятелства през отминаващия септември ви донесоха чувство на безпокойство. Премислете върху тях и ги приемете. Нищо не можете да промените.


СТРЕЛЕЦ

Работна събота

 

23 септември. Днес лесно вярвате и се доверявате на всеки и така можете да станете плячка на хора, желаещи да ви манипулират с информация. Не се съгласявайте и нека мнението на другите не влияе на вашето лично мнение по определени въпроси.

24 септември. За някои от вас тази събота може да се окаже извънреден работен ден. Причината е грешки, които сте допуснали в началото на седмицата и които трябва да бъдат поправени на мига. Налага ли ви се, работете стриктно, без да претупвате ангажиментите си.

25 септември. В неделя среща с приятни хора ще запечата незабравим спомен в съзнанието ви. Това е време за разпускане, време без ангажименти и бързане.


КОЗИРОГ

Приятно пътуване

 

23 септември. Днес работете усърдно по задачите, които са належащи и не търпят отлагане. Добре е да избягвате новите контакти, както и безумните разговори с колеги и партньори на незначителни теми, които губят вашето време.

24 септември. В събота не се лишавайте от пътуване, което може да се окаже вълшебно за нервната ви система. Ще се освободите от стреса и ще се сдобиете с положителни емоции, от които така се нуждаете.

25 септември. В неделя обърнете повече внимание на семейството си. Ваши по-възрастни роднини ще ви потърсят и ще искат да поговорят с вас по много важен въпрос. Изслушайте ги, но вземете решението си след две седмици.


ВОДОЛЕЙ

Съботно напрежение

 

23 септември. На работното място ще се справите брилянтно със задачите си, дори ще помогнете на свои колеги да свършат изостанала работа. Това няма да остане незабелязано и евентуално ще ви се заплати допълнително.

24 септември. В събота покрай вас се усеща напрежение. То е предизвикано от малко неразбирателство в личен план, което е добре да преглътнете, вместо да издувате в грандиозен и нерешим проблем.

25 септември. В неделя настроението ви рязко се променя. Имате желание да споделите деня си с много хора, които са позитивно настроени, също като вас. Обадете се на приятели, разходете се с тях. Извинете се на половинката заради неразборията вчера.


РИБИ

Споделено щастие

 

23 септември. Предстои ви ден, изпълнен с противоречия. Няма да ви липсва жизнена активност и настроение, но не са изключени и пречки при постигане на целите. Не избързвайте, а вършете всичко с времето си. И без това всички около вас са настроени лежерно.

24 септември. В събота обърнете повече внимание на семейството и половинката си. Организирайте пътуване или просто сгответе вкусно ястие, което да споделите и на което да се насладите.

25 септември. В неделя се наспете добре. Имате нужда от почивка и спокойствие. Радвайте се на всяка минута, която прекарвате с близките си хора. Това е един наистина щастлив и ползотворен ден.


Хороскоп за родените на 23.09.2022 – Честит рожден ден!

През следващата една година се радвайте на дребните неща в живота си. Оценете онова, което се вижда с просто око, но което все не забелязваме, че е в живота ни…

 

Хороскоп за родените на 24.09.2022 – Честит рожден ден!

През следващата една година ще успеете да си стъпите на краката и да подобрите финансовото си състояние. Помислете как да инвестирате новите доходи, които влизат в банковата ви сметка, рационално и практично.

 

Хороскоп за родените на 25.09.2022 – Честит рожден ден!

Вашият късмет през следващата година ще ви срещне с хора, от които можете да научите много и които могат да ви дадат много. Не се притеснявайте да попитате, когато не знаете нещо. Придобиването на всяко ново знание ще ви облагородява.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.