Проф. Костадин Ангелов: „Защо само ГЕРБ се интересува от Присовските завои?“

ГЕРБ е единствената политическа партия, която има памет и държи на обещанията си пред избирателите. Присовските завои край Велико Търново са болна тема за всички, които пътуват оттук. Наглед локален, но всъщност проблем с регионално значение. С тези думи проф. д-р Костадин Ангелов направи остър коментар към всички политици, които се ангажират с обещания към великотърновци само преди избори.

Видео ТУК

„Всички знаем, че тази отсечка е опасна. По нея се движат много камиони, а лентите са само две. Местната власт от години се бори да извоюва държавно финансиране за целия южен вход на Велико Търново“, казва проф. Костадин Ангелов.

Той допълва, че днешното състояние на отсечката показва още един грандиозен провал на т.нар. „Промяна”.

„Тук вече трябваше да има четирилентов път – безопасен и бърз. Проектирането на новото трасе започна през март миналата година, а с идването на власт на ПП всичко спря. Загубихме година и половина за новия южен вход на Велико Търново. Не трябва да го допускаме отново“, обясни водачът на листата на ГЕРБ-СДС.

Присовските завои се разглеждат като неразделна част от бъдещата магистрала Русе – Велико Търново, която е основен приоритет на ГЕРБ-СДС, но не и на т. нар. управленци от последната година. За тях спирането на магистралата бе хвалба.

One thought on “Проф. Костадин Ангелов: „Защо само ГЕРБ се интересува от Присовските завои?“

  • 25.09.2022 в 10:03
    Permalink

    Не само пътищата са ужасни, но туризма ни е по зле от този в Африка. Такъв разпад, Такъв упадък, кой ще дойде у нас на такива издевателства. Ужасни условия, храна, а цените не отговарят и на половина на това, което предлагат. Научете се да правите туризъм . Първо се дава и после се получава.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.