Състезатели на „Калоян-92“ с трофеи от държавни първенства и турнири

Призови класирания на поредица от първенства и турнири записаха ездачите на великотърновския клуб „Калоян- 92“. В конната база в село Житница се проведе Държавно първенство по прескачане на препятствия за деца пони ездачи, юноши до 18 години и млади ездачи.

Конната база в село Арбанаси участва с 6 понита и 3 коня при децата. Понитата бяха разделени в две групи „А“ и „Б“. В група „А“ препятствията са с 10 сантиметра по-високи от тези в група „Б“.

Елена Касакова с Леонардо в крайното класиране завърши пета. При децата София Петрова с Еди Кийп Кул постигна четири чисти паркура и заслужи трето място.

След това София Петрова участва на Балканиадата в Румъния по прескачане на препятствия, където се подреди на осмо място.

Следващият старт на „Калоян 92“ бе шампионатът по всестранна езда за деца и пони ездачи. В надпреварата с понита Елена Касакова с Марая стана държавен шампион, с Леонардо зае второ място, а съотборничката й Павла Данева с Цезар трето.

При децата София Петрова с Ева е на второ място, а Павла Данева с Калифорния на трето.

В конната база в дело Царацово се проведе финалът на Балканската лига по обездка, където Елена Касакова с Алегра се класира трета и направи квалификация за участие на Балканиадата в Румъния. Там Елена Касакова с Алегра в крайното класиране завърши на пето място.

Снимка: фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.