Венцислава Йорданова, кандидат-депутат от „Възраждане“: „Ние сме единствената надежда за оцеляването на България“

Венцислава Йорданова е убедена, че само с последователната политика на „Възраждане“ може да бъде овладяна кризата в страната.

„Хората са отчаяни уплашени и обезверени, и с право. Никой освен нас не чува техните искания, проблеми и тревоги. Ние се ангажираме да защитаваме интересите на българите.“ Това споделя втората в листата на „Възраждане“ за Великотърновска област Венцислава Йорданова. Изтъква, че заедно със съпартийците си могат да зададат правилния ход за развитие на родината, ако на 2 октомври спечелят доверието на достатъчно българи, за да направят голяма парламентарна група в бъдещото Народно събрание.

Венцислава Йорданова е на 40 години. Влиза в редиците на „Възраждане“ с убеждението, че е намерила мястото си, защото изцяло споделя каузите и целите на политическата формация.

В последните 17 години се развива в сферата на ресторантьорството. Разчита на истината и на правилната преценка на избирателите за това да преценят кой е достоен да управлява България.

„Няма да преговаряме с нито една политическа сила. Готвим се да управляваме самостоятелно родината ни“, категорична е втората в листата.

Допълва, че „Възраждане“ е единствената надежда за оцеляването на страната, и апелира всеки, който милее за отечеството, да ги подкрепи с бюлетина номер 14.

One thought on “Венцислава Йорданова, кандидат-депутат от „Възраждане“: „Ние сме единствената надежда за оцеляването на България“

  • 24.09.2022 в 13:32
    Permalink

    Пази Боже с такова изрожденско спасение!!!
    Поредните „спасители“ на нацията след Болен Лидеров и сие…

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.