Напук на татко: Синът на Илон Мъск се превърна в момиче

18-годишният син на ръководителя на SpaceX и Tesla Илон Мъск се превърна в момиче. Все още не е известно дали е проведена операция за смяна на пола, но фактът, че младежът е пуснал дълга коса и има гърди, може да се види на многобройни снимки. Също така налице е съдебното решение, с което тийнейджърът е извършил смяна на пола си и се е отказал от името на баща си милиардер.
Бившият Ксавие Александър, вече Вивиан Джена Уилсън, неотдавна попадна в обектива на папараците. Публикувани бяха снимки как новоизпечената млада дама си купува маратонки в магазин за обувки, а след това се качва в кола с непозната жена на волана. По ирония на съдбата колата била Tesla, произведена в предприятието на известния й баща.
Какво е причинило разрива между баща и син, не е известно със сигурност, но тази пролет Ксавие Александър, който е един от близнаците на Илон Мъск и канадската писателка Джъстин Уилсън, каза, че не иска да има нищо с баща си. Тогава той обяви планове да смени фамилията и пола си, пише DailyMail.
„Името на ищеца се промени от Ксавие Александър Мъск на Вивиан Джена Уилсън. Полът на кандидата е сменен от мъжки на женски“, се казва в решението на съда.
Как самият Илон Мъск приема ситуацията, не е известно. Той си остава баща на девет деца, две от които са извънбрачни.

Снимка: Legion-media

Източник: kp.ru

dailymail.co.uk

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *