Хороскоп за 26 септември

Все още сме под влияние на новолунието във Везни, чийто пик беше снощи, но влиянието му ще е главно днес. Стремежът ни да хармонизираме взаимоотношенията си е най-водещ в днешната прогноза. Долавяме грешките в поведението си в последните седмици и сега можем да ги признаем и да поискаме да бъдем извинени за тях. Днес не преувеличавайте възможностите си и не се заемайте със задачи, които не сте в състояние да свършите до края на месеца.


ОВЕН

Забавяне

 

Оставете се на течението и не противодействайте на обстоятелствата, които целят да ви забавят и да обърнат внимание на определени грешки, които сте допуснали. Вашите близки, семейството и брачният партньор сигнализират за проблеми в поведението ви, които следва да коригирате незабавно.


ТЕЛЕЦ

Нерешени проблеми

 

Пускате се по течението и не противодействате на трудностите. Опитвате се да ги подминете или заобиколите в понеделник. Това гарантира големи беди впоследствие, защото неразрешените проблеми ще се завърнат в живота ви с още по-голяма сила и ще искат повече енергия за тяхното предотвратяване.


БЛИЗНАЦИ

Шансове

 

Стартирате деня с добро настроение и увереност. Казвате си, че започва една успешна седмица за вас. Прави сте. Обърнете повече внимание на партньорствата и шансовете, които те ще ви дадат занапред. Днес е първият ден от един изцяло нов период за вас. Насладете се на този момент.


РАК

Имате успех

 

Започнете деня си спокойно, изпивайки бавно и без напрежение първото си сутрешно кафе. На работното място по-големите възможности за успех са заложени във втората част от работния ден. Днес сте енергични и в следобеда ще поставите началото на дългосрочен проект. Той ще завърши с успех.


ЛЪВ

Лесно поддавате

 

Въпреки че сте Лъвове, вие се предавате по-лесно, отколкото всички около вас очакват. В желанието си да помогнете на другите и да им бъдете в полза вие лесно се превръщате в тяхна плячка и тъкмо днес може да се окаже, че сте в плен на недоброжелатели, впрегнали ви в техни задачи.


ДЕВА

Не протакайте

 

Денят започва с трудности във финансов аспект. Не всички от вас са готови да кажат „да“ на едно отправено им съвсем наскоро предложение. Съмнявате се повече, отколкото е нужно, подлагате на анализи изхода от всяка една ситуация. Прави сте, но времето лети, а предложението е с определен срок. Не го пропускайте.


ВЕЗНИ

Без инициативи

 

В желанието си да блеснете с един нов проект и да се издигнете в очите на колегите и ръководителите вие днес сте напът да се заловите с непосилна задача, която не само че ще изяде ценното ви време през работната седмица, а и ще ви докара до провал. Можете да го избегнете. От вас зависи.


СКОРПИОН

Хаос

 

Запълнили сте поредния ден от септември със срещи и ангажименти, които следват едни след други в графика ви. Денят обаче има своя темп на развитие, който сега е различен от вашите предварителни планове. Поради това се подгответе за хаос, а паниката само ще влоши нещата. Контролирайте се.


СТРЕЛЕЦ

Запазете хармонията

 

В понеделник действайте с доза оптимизъм и с вяра, че каквото и да се случва, изход от ситуацията съществува. Добрият тон на работното място е задължителен. Задължителна е и хармонията във взаимоотношенията вкъщи. Стремете се към тяхното запазване и не се карайте с никого.


КОЗИРОГ

Губите си времето

 

Навличате си проблеми на главата, защото сте инициативни и искате да свършите всичко вие и само вие. В сутрешните часове ще се заемете с една нова не особено вървежна задача. Привлича ви като идея, но ще стопи до минута времето, в което можете да вършите алтернативна и по-продуктивна дейност.


ВОДОЛЕЙ

Нов проект

 

Събуждате се в прекрасно настроение, а една добра новина ви носи повод за оптимизъм и увереност, че вървите в правилна посока. Днес действайте по-активно следобед, за да си осигурите желания успех. Предстои да започнете един нов проект на работното място, който ще движите през идния месец – октомври.


РИБИ

Пазете се от загуби

 

В днешния ден не всички ваши планове ще се осъществят. Не се ядосвайте и избягвайте всякакви поводи за пререкания с хората около себе си. В сутрешните часове гледайте да не се заемате с работа с пари. Вашата разсеяност ще бъде причина да загубите известна сума. Можете да си го спестите.


Хороскоп за родените на 26.09.2022 – Честит рожден ден!

В желанието си да се покажете в добра светлина пред своите близки и семейство, често ще се залавяте с непосилни задачи през следващата една година. По-добре се заемайте с неща, които сте сигурни, че можете да свършите. Това ще ви донесе успех и признание.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *