Вашият хороскоп за 27 септември, вторник

Денят се характеризира с бързи и незабавни действия, за да не пропуснем възможности. Луната е във Везни, а взаимодействието й със Сатурн и Плутон ни дава шанс буквално да скочим в дълбокото, за да се научим да плуваме.


ОВЕН

Не обещавайте

 

Отстоявайте позициите си. Склонни сте да обещаете нещо, което не можете да извършите и няма да удържите на думата си. Не оставяйте всичко за края на работния ден. Приберете се навреме вкъщи. Ще потърсите подкрепата на своите близки. Опитайте да я получите с благ тон и хармония във взаимоотношенията.


ТЕЛЕЦ

Без конфликти

 

Сутрешните часове са ви запълнени до минутка с ангажименти и задачи. Напрежението ескалира и може да доведе до купища конфликти и недоразумения с колегите, а след това да се пренесе и в семейството. А конфликт, който е започнал днес, ще продължи дълго във времето. Затова опитайте да го смекчите.


БЛИЗНАЦИ

Търсите си белята

 

Днес не мислите за това какво можете и как можете да го свършите. Предприемате действия хаотично и без предварителен план. Трудно ще ви бъде да вземате решения, но го правите, без въобще да се замислите за последствията. Липсата на разумност в поведението ви е причина за бъдещи проблеми.


РАК

Изчакайте

 

Предпазливи сте. Нямате желание да поемате рискове. При вас всичко е премерено, вие сте консервативни и отказвате категорично да предприемате никакви рискови начинания. Имате право, изчакайте до началото на октомври, когато Меркурий ще ви разреши новите инициативи.


ЛЪВ

Разсеяни сте

 

Днес сте приказливи, разсеяни и често пъти правите обещания, които не сте в състояние да изпълните. Просто защото искате да привлечете вниманието към себе си. Денят не е никак лош. Той преминава изключително леко и лежерно за вас, но все пак внимавайте с обещанията. Те днес са коварни за вас.


ДЕВА

Не купувайте

 

Днес сте склонни да се обвържете с договори и споразумения, неподходящи за вас и вашия бюджет. Възможно е да направите покупка, която във времето ще ви излезе скъпо. И вас ще посъветвам да изчакате по-благоприятния момент и за договаряне, и за закупуване. А той е след 2 октомври.


ВЕЗНИ

Заложете на сигурното

 

В момента се намирате в добро финансово състояние и шансът да го задържите такова е изцяло във вашите ръце и зависи от вашите действия. Не рискувайте нищо, защото в този ден рисковете ще доведат до внезапни негативни последствия. Залагайте на сигурното, дори и да не изглежда толкова печелившо.


СКОРПИОН

Без инициативи

 

Във вторник не предприемайте никакви важни инициативи. Сутрешните часове са доста забързани, но вие следва да вършите по-скоро рутинните си ангажименти. Едно телефонно позвъняване следобед може да ви донесе емоционални драми. Ако е с човек, който ви вреди, по-добре не говорете.


СТРЕЛЕЦ

Нов период

 

Днес е ден, в който ежедневието ви ще се забърза и ще почувствате силна нужда да промените нещо в него. Възможности няма да липсват, тъй като предстои да навлезете в нов период. Помислете върху плановете си и върху амбициите, които имате за идните тридесет дни.


КОЗИРОГ

Преценете

 

Ежедневието ви се натоварва с различни отговорности, някои от които засягат и идния месец октомври. Не се плашете от много работа, тя ще ви донесе и добри финансови възнаграждения. Но и не се съгласявайте да поемете част от работата на колегите, за да не се получи като в приказката „Болен здрав носи”.


ВОДОЛЕЙ

Не отлагайте

 

Днес сте убедени, че ще успеете да се справите с ангажиментите си, дори и да ги отложите за следобедните часове. Спокойствието ви е завидно, но този път неоправдано. Концентрирайте усилията си сутринта, за да имате успех. След това ви чака затишие и забавяне.


РИБИ

Натоварвате се

 

Ще ви натоварят с емоционална драма, която не ви засяга пряко. Но нали сте чувствителни и съпричастни, веднага ще се пренесете в нея, а това значи да захвърлите собствените си задачи за деня и да се притеснявате за нещо, което не зависи от вас и не можете да промените. Губите си времето.


Хороскоп за родените на 27.09.2022 – Честит рожден ден!

Съветвайте се със своите близки, преди да предприемете поредната авантюра в своя живот през следващата една година. Възможно е да се потопите в дълбокото, само и само да се научите да плувате. Но заслужава ли си рискът? Това ще прецените вие.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *