10 бързи и 3 досъдебни производства са образувани за четири часа при спецоперация в Търновско

10 бързи и 3 досъдебни производства са образувани само за четири часа на 29 септември при специализирана полицейска операция във Великтърновска област. Това обяви старши комисар Димитър Машов, директор на ОДМВР-Велико Търново.
„За времето от 6 до 10 часа са установени 11 извършители на престъпления. 13 са задържаните лица до 24 часа. Проверените са 369 лица, 289 МПС-та, съставените актове по Закона за движение по пътищата са 23. Съставени са и 64 фиша. Седем от бързите производства са за разпространение на наркотици, едно за отглеждане на опиати“, посочи ст.комисар Машов.
Обобщените данни от полицейската акация сочат още, че е засечен един нерегистриран автомобил, както и управление на автомобил без регистрационни табели. Един водач е хванат да шофира с 2,13 промила алкохол в кръвта.
„Сигналите за нарушение на изборните права от почти всички райони на Областна дирекция на МВР – Велико Търново са 20 от началото на предизборната кампания. Три от тях са за търговия за вот и две за унищожаване и повреждане на обект на определена политическа сила. Специализираната полицейска акция продължава до 24.00 часа на 2 октомври и се провежда в цялата страна“, допълни ст.комисар Димитър Машов.

Веселина АНГЕЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *