Хороскоп за периода 30.09- 02.10: Последни дни на ретроградния Меркурий – все още не всичко ще върви по план

Не всичко ще върви така, както сме го запланували, като тенденцията продължава и през събота и неделя заради последните дни от ретроградното движение на Меркурий. Може да се наложи да се направи внезапен ремонт. Електроуред е възможно да откаже точно тогава, когато ни е най-нужен. За щастие, периодът на ретроградност приключва в неделя, 2 октомври. Но до тогава бъдете малко по-предпазливи и отдавайте всички закачки като намигване от тази добронамерена планета.


ОВЕН

Пътуването се проваля

 

30 септември. Възможно е да почувствате несигурност относно финансовото си състояние, особено ако си позволите днес да направите непосилна за бюджета ви покупка. Преценете дали имате нужда от това, което ще си купувате.

1 октомври. Запланували сте пътуване през почивните дни, което няма да се осъществи заради внезапни и ненадейни промени в плановете на хората, с които ще пътувате. Няма нищо лошо да си останете вкъщи, и без това имате нужда от почивка.

2 октомври. В неделя, след като успяхте да си отпочинете вчера, е време да се захванете с къщната си работа. Запланували сте да почистите дома си, да го подредите и да го приведете в изящен вид. Това ще е вашият домашен фитнес, а и ще се чувствате много по-уютно вкъщи след това.


ТЕЛЕЦ

Нещо се обърква

 

30 септември. Изведнъж нещо в плановете ви ще се разбърка и ще се наложи да вземате решения в момента на възникване на всяка ситуация. Денят ви се струва муден, но не си давате сметка колко забързан е всъщност той заради всичките реакции, които трябва да осъществите.

1 октомври. Съботният ден ви среща с проблеми вкъщи. Ще се наложи да направите малък ремонт, за да отстраните неизправност от уред, който ви е нужен. Не се притеснявайте да потърсите приятел, който разбира и ще се отзове. Ако вие не сте компетентни, по-добре не се залавяйте.

2 октомври. В неделя сте с обновени сили, а и животът вече тече в темпото, което е нормално за вас. Очаква ви очарователен ден, който можете да прекарате в срещи с приятели и роднини, а защо не и да осъществите пътуване на близко разстояние.


БЛИЗНАЦИ

Искат ви заем

 

30 септември. В бюджета ви ще се зададе голям непредвиден разход, който няма как да избегнете през този ден. Не се притеснявайте, съвсем скоро ще имате и допълнителни постъпления в банковата си сметка, които ще го покрият изцяло.

1 октомври. Очаквайте роднина да ви се обади и да поиска от вас пари назаем. Преценете добре дали имате възможност да му услужите. Анализирайте надеждността му, все пак периодът на ретрограден Меркурий предполага и възможността да не ви ги върне.

2 октомври. В неделя очаквайте ведро настроение и добри възможности за прекарване на почивния ден. Изхвърлете лошите мисли от главите си. Животът лека-полека потръгва.


РАК

Извинявате се

 

30 септември. Не е изключено в колектива, в който работите, да изтече информация, която може да ви злепостави или да ви накара да се почувствате неудобно. Сега не е времето да изяснявате нещата, защото започнете ли обяснения, може би ще стане по-лошо. Оставете ги на самотек.

1 октомври. Не е изключено през уикенда да се наложи да работите извънредно, за да наваксате пропуските, а и пропиляното време, което ви беше нужно вчера, за да търсите и поправяте стари грешки.

2 октомври. В неделя вече съжалявате за казани неволно думи в последните няколко дни. Време е за извинения, но невинаги извинението може да поправи стореното. Ето защо е по-добре да го знаете предварително, за да не допускате подобни грешки.


ЛЪВ

Нещо ви тежи

 

30 септември. Ако работите с документи, проверете ги по два пъти, преди да ги предадете в нужното звено. Възможно е да откриете грешки, които не подозирате, че сте направили. Днешният ден носи много топлина в личен план. Насладете се на хубавата петъчна вечер.

1 октомври. Усещате, че сякаш времето е спряло за вас. В събота имате нужда да останете известно време на спокойствие. Не ви е нужно нищо друго, освен сън и почивка.

2 октомври. В неделя имате нужда да се оплачете на някого за това, че нещо ви тежи и ви тревожи. Нямате обективни причини да се чувствате по този начин и човекът, с когото ще поговорите, също ще се опита да ви го каже.


ДЕВА

Отложете покупки

 

30 септември. Ако сте решили да си закупите придобивка за вкъщи – техника, мебел, отложете покупката, за да не ви се налага съвсем скоро да използвате гаранционната карта. Днес бъдете пестеливи и вечерта се приберете по-рано вкъщи.

1 октомври. Определено след вчерашния натоварен петък е нужно да си отпочинете и в събота сутринта да не насрочвате нищо важно. Излежавайте се, закусете в леглото и ако е нужно, прекарайте целия ден по пижама.

2 октомври. В неделя срещате трудности в общуването с хората от най-близко обкръжение. Каквото и да кажете, все се възприема като „на въпреки“. Ще останете очаровани от постъпката на приятел, който ще направи голям жест към вас.


ВЕЗНИ

Изберете хармонията

 

30 септември. Ретроградният Меркурий изисква от вас да се вгледате в себе си и да видите как изглеждате в очите на другите. Вероятно не всички страни на поведението ви са били брилянтни, каквито вие сте си ги представяли. Един такъв обстоен анализ може да ви е от голяма полза както днес, така и в следващите дни.

1 октомври. В събота се чувствате объркани от изказване на близък човек по ваш адрес. Не можете да разберете какво точно той мисли за вас и това ви огорчава. Няма смисъл да обръщате чак такова внимание. В периода, в който се намирате, е по-добре да не задълбавате в подробности, а да живеете живота така, както на вас ви се иска.

2 октомври. В неделния ден избягвайте споровете и се опитайте да не се включвате в пререкания, колкото и несправедливост да виждате в тях. Дори и да сте прави, все ще излиза така, че вие да сте потърпевшите и виновните. Изберете хармонията.


СКОРПИОН

Релаксирайте в неделя

 

30 септември. Нещо в службата ще се обърка и грешка, която сте допуснали някъде в миналото, ще блесне и ще изисква своето време за поправяне. Нямате възможност да потърсите помощ и ще трябва да разчитате единствено на себе си.

1 октомври. В събота ви дразнят всички около вас и търсите начин как да се заядете с тях, без те да имат някаква вина. Е, вие сте царе в това да прехвърлите вината и да изкарате тях криви, но струва ли си?

2 октомври. В неделя редом с почистването по дома си, опитайте да си създадете и нужното спокойствие, за да отпочинете и да възстановите силите си след стресова работна седмица. Гледайте филми, четете книги, слушайте любима музика, бъдете с обичаните хора…


СТРЕЛЕЦ

Позволете си пътуване

 

30 септември. В петък бързате с всичко, прекалено сте припрени и това може да ви коства доста грешки и пропуски. Оглеждайте хубаво работата, която вършите, и не си позволявайте да претупвате и най-малкия детайл.

1 октомври. В съботния почивен ден сте доста нервни и е възможно още сутринта да зарадвате близките си със сладък скандал за събуждане. Е, добре че те са позитивно настроени спрямо вас и ви знаят нрава, та няма да се стигне до нещо фатално.

2 октомври. В неделя осъществете пътуване, което бяхте замисляли от няколко дни насам. Семейството ви има нужда от разнообразие, вие също. Оставете всичко и посетете близка забележителност или интересна местност.


КОЗИРОГ

Свикнете с промените

 

30 септември. Никак не ви харесват промените, в които ви въвлече тази седмица, но ще свикнете по-бързо, ако се впуснете в тях, а не ако само ги анализирате и се страхувате. Днес мисленето ви е блокирало и трудно вземате решения. Дано не ви се налага да вършите важна работа, защото разсеяността може да ви донесе много грешки.

1 октомври. Запланували сте да се съберете с приятели и роднини през уикенда, но е твърде вероятно това събиране да отпадне и да се отложи за неопределено време. Това обаче не пречи да се разходите на чист въздух със семейството си.

2 октомври. В неделния ден имате нужда от почивка и малко повече разбиране от страна на вашите близки. Моментът, в който се намирате на работното място, не е от най-леките и това определено рефлектира върху личния ви живот. Наспете се добре.


ВОДОЛЕЙ

Проверете слуховете

 

30 септември. Не е изключено да ви подадат грешна информация, която да изтълкувате по свой си начин и всичко това да ви настрои срещу вашите колеги на работното място. Проверявайте слуховете, които чувате, преди да позволите всичко това да се случи.

1 октомври. Помислете за вкусен обяд със семейството си в събота. Дали ще бъде в домашна обстановка, или в заведение – изберете вие. Все ще се намерят поводи за празнуване. Сега можете да се почерпите „на патерици“.

2 октомври. В неделя подредете дома си и изхвърлете излишни вещи, които само задушават свободното пространство и създават усещане за хаос и безредие. Денят е благоприятен и можете да се радвате на хармония във взаимоотношенията.


РИБИ

Разсейване

 

30 септември. В петък ви очаква поток от информация по всякакви въпроси, която трудно ще възприемете и запомните. Телефонът ви прегрява, имейлът ви се препълва с писма… Всичко това ви разсейва и предразполага да правите грешки, без да го искате. Подредете мислите си.

1 октомври. От една страна, иска ви се в събота да се срещнете с приятели и да прекарате повече часове заедно, посещавайки различни места. От друга обаче, умората си казва думата и имате желание да си останете вкъщи и да отпочинете от натоварената седмица. Преценете кое желание надделява.

2 октомври. В неделя сте нервни и напрегнати, но това няма да доведе до спорове и неприятни спречквания, а напротив – ще ви подтикне да поговорите с близките си за лошите черти от вашия характер. Вижте се как изглеждате в очите на околните.


Хороскоп за родените на 30.09

В следващата година семейството и вашият дом ще са опорите, които ще ви дават мир и спокойствие в натоварените дни. Чака ви много работа, но любовта и разбирателството ще лекуват стреса и притесненията в службата.

 

Хороскоп за родените на 01.10

През следващата една година не се ядосвайте за нещата, които не сте в състояние да промените. По-скоро помислете за онези, които ви дават опора и спокойствие. Отделяйте повече време за себе си.

 

Хороскоп за родените на 02.10 – Честит рожден ден!

Честит рожден ден! Очаква ви една по-спокойна година и винаги, когато се опитате да надскочите възможностите си, тя ще ви показва, че не е време за действие. Отпуснете се. Сега имате възможност да се пуснете по течението.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *