Оборудваха секции в Търновско с газени фенери

Оборудваха избирателни секции във Великотърновска област с газени фенери, които ще осветяват помещенията, ако спре тока. За това оповести в социалните мрежи Диана Стоянова, която е приложила и снимка на старите лампи.

Възмутената гражданка е публикувала и остър коментар: „Някой знае ли какво е това? Господа депутати и министри от ГЕРБ, ПП, ИТН, БСП, ДПС, „Възраждане“, ДБ, ако не знаете, да ви кажа, че това са фенери, които са донесени в секциите за изборите, ако спре токът.

Искам да ви попитам само в кой век живеем? Години наред нищо не се е променило. Говорите за увеличаване на пенсии, заплати и др., а не можете да осигурите на секциите осветление. С тези фенери са си светили вашите баби и дядовци. Вижте ги хубаво, ще ги видят и в чужбина и ще ви се чудят на акъла. И се борите за кокала, но само вие да се облажите. Народът е гол и бос! Фенерите вижте и помислете в каква държава живеем. Окрадена, продадена, охулена“.

Потърсен за коментар по случая, председателят на РИК-Велико Търново, Николай Илиев заяви, че не знае за такава инициатива.

„Приемам подобни мерки с насмешка. В някои малки общини в региона разполагат с ветроупорни фенери, но те отдавна не се използват. Със съдействието на пожарната са осигурени достатъчно генератори, които ще гарантират електрозахранването в секциите, ако спре токът в изборния ден“, обясни Николай Илиев.

2 thoughts on “Оборудваха секции в Търновско с газени фенери

 • 30.09.2022 в 12:29
  Permalink

  Той бил гледал с насмешка фенерите….
  Аз пък гледах с насмешка, изсипалия се дъжд и реката -потоп по бул. България …
  Сигурно още има вода в големите ровове в старо военно…там не съм проверявал с насмешка…Инапе, посмях се на боклуците покрай новите контейнери за милиони и голям смях падна с кръговите кръстовища на хартия, надлеза отникъде-заникъде и безбройните ями по пътищата…Голяма веселба пада…

  Отговор
 • 30.09.2022 в 17:47
  Permalink

  Хахаха ами нека се посмеем. Фенери толкова афтентично…че какво пречи толкова.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *