Хороскоп за 5 октомври: Скорпионите да не се заяждат, Близнаците ще бъдат твърде активни

Днес отложете важните дела и не предприемайте инициативи, от които зависи бъдещето ви. Не бързайте, не се ядосвайте. Заемете се с рутинните си ангажименти. Вечерта си легнете с любима книга или с приятен и разпускащ филм, който да се хареса на цялото семейство.


ОВЕН

Разговори

 

Сряда е благоприятна за срещи и разговори, но само ако имате за цел да обсъдите това-онова, не и да сключите договор или да финализирате сделка. Обърнете повече внимание на личностното си развитие и помислете, ако имате нужда да се насочите към курс за преквалификация.


ТЕЛЕЦ

Внимавайте

 

Сряда е благоприятен и спокоен ден. Будите се с напрежение, което може да разпали излишни конфликти в семейството сутринта. На работното място очаквайте трудности, с които няма как да се справите изцяло. Денят изисква да сте малко по-прозорливи относно предложение, което ви се отправя в служебен план.


БЛИЗНАЦИ

Прекалено активни

 

Днес сте прекалено енергични, даже на моменти активността ви става повече от необходимата. Сутрешните часове са нервни и неудобни. Нещо не ви удовлетворява, искате да го промените, но няма начин как да го сторите. Успокойте се. Следобед се отдайте на дела и ангажименти, които вършите с удоволствие.


РАК

Помислете за себе си

 

Опитайте да запазите доброто си настроение и да не се вълнувате прекалено от чуждото нещастие, което ви натъжава и кара да съчувствате. Няма как да помогнете на всички хора по света, а и няма нужда да го правите. Днес помислете за себе си и планирайте своето бъдеще.


ЛЪВ

Не мрънкайте

 

Чувствате се огорчени от това, че никой не ви обърна внимание през целия вчерашен ден. Днес сякаш искате да накажете хората около себе си с лошо настроение и недоволство. Мрънкате по всякакви поводи, но не си давате сметка, че така само ги отдалечавате от себе си. Върнете отново усмивката на лицата си.


ДЕВА

По график

 

Вие сте организирани хора. И в този ден вие сте си направили план за действие. Програмата ви е запълнена до последната минутка. Често обаче ще се случва така, че непредвидени ситуации ще изискват по-ранно изпълнение и ще бъркат предварителния ви график. Не се притеснявайте. Ще се справите с всичко.


ВЕЗНИ

Ден за изкуство

 

В този ден сте настроени творчески. Вашата романтична същност днес е активирана и можете да покажете пълния си потенциал. Не се захващайте с нищо важно като служебни ангажименти. По-добре е да се концентрирате върху хобито си, особено ако е свързано с изкуство и култура.


СКОРПИОН

Не се заяждайте

 

В сряда капризничите за всичко. Търсите причина да се заяждате с хората около себе си, просто защото нещата не вървят така, както вие сте си ги предначертали. Денят не е сред най-благоприятните за поемане на инициативи. Оставете се на течението и не си търсете белята в излишни спорове.


СТРЕЛЕЦ

Говорите прекалено

 

Настроени сте общително още от сутринта. Желаете да разкажете на всеки какво ви се е случило в последните дни, но не се усещате, че говорите само вие. Поставяте себе си в центъра и хората ви възприемат отново като невероятни егоцентрици. Е, добре би било и вие малко да слушате за преживяванията на останалите.


КОЗИРОГ

Завършете докрай

 

Не бързайте да изоставяте ангажиментите, които предприехте вчера. Завършете ги докрай, преди да се заемете с новите. Това е важна предпоставка за деня ви. Чакат ви добри новини относно вече започнати ваши проекти. Те ви носят признание. В личен план денят е доста благоприятен. Имате подкрепата на половинката.


ВОДОЛЕЙ

Планирайте добре

 

Колебанията, които имахте вчера, днес вече са смътен спомен. В сряда сте с ясна и категорична позиция, но за съжаление – без поле за изява. Отново се налага да чакате. Делата ви трябва да бъдат добре планирани и сега е моментът да го направите. В личен аспект денят е благоприятен и носи удовлетворение и радост.


РИБИ

По-спокойно

 

Не прекалявайте с активността си днес. Действайте спокойно, премерено и без излишни ходове, които да губят ценно количество от вашата енергия. Мерете приказките си. В личен план това е ден за стабилизация и е хубаво, ако вечерта хармонизирате взаимоотношенията си със семейството.


Хороскоп за рождениците на 05.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година очаквайте да бъдете център на вниманието. Около вас ще се въртят всички погледи на приятели и познати. Всички ще искат да са във вашата приятна компания. Отдавна не сте се чувствали толкова значими.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *