Строителният магазин „СМР Про“ отвори врати във В. Търново, предлага всичко за перфектния ремонт на дома

Обектът разполага с над 8000 артикула и отлични консултанти във всяка сфера

ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА РЕМОНТА НА ДОМА МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ В НОВИЯ МАГАЗИН ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ В СТАРАТА СТОЛИЦА „СМР ПРО“. Обектът бе официално открит и осветен в сряда в присъствието на много гости и нетърпеливи клиенти. Посетителите ще имат възможност да избират измежду над 8000 артикула, нужни за създаването на мечтаните интериор и екстериор. Магазинът разполага със стоки на фирмите – лидери в строителния бранш, които никъде другаде в региона не могат да бъдат открити.

Основният ни бизнес до момента бе свързан със строителство. Нашата фирма вече 15 години е на пазара и изграждаме обекти до ключ. Решихме, че е дошъл моментът да направим нещо, с което ще бъдем полезни и за обикновения човек, и за майсторите, които все повече напредват с новите техники на изпълнение, но няма къде да ги видят нагледно. Създаването на магазина бе естествено продължение на дейността ни“, заяви собственикът на „СМР Про“ инж. Кирил Атанасов.

Той подчерта, че освен огромен избор от инструменти, внос от Великобритания, сред големите гордости на обекта са иновативни американски бои. Предлагат се във всякакви нюанси и гами, като с тях може да се третират различните помещения в дома. Предимството им е, че са изключително покривни и в случай че върху боядисаната стена се появи петно, то може да бъде отстранено лесно с вода и чиста гъба. Освен това те са екологични и не съдържат канцерогенни съставки.

Постарали сме се да улесним клиентите с нова за региона услуга. Предлагаме доставка на закупените материали до етажа на посочения адрес. Транспортирането на стоки важи за цялата област. Това със сигурност би улеснило всеки ремонт“, сподели собственикът.

По думите му предвидени са отстъпки и промоции за редовни клиенти и при покупката на голям обем артикули.

В магазина работят 8 служители, като всеки от тях ще съдейства в различните щандове. Материалите са изложени по оригинален начин, за да може всеки да се убеди лично в качеството им.

Погрижили сме се и за интересите на дамите. Имаме оформен градински кът с цветя, които рядко може да се намерят в магазините. Не залагаме на масовите видове. Работим с разсадник, отглеждащ цветя от Италия“, уточни инж. Атанасов.

Той допълни, че периодично в магазина ще се провеждат презентации на новостите в бранша, като гости ще бъдат доказани специалисти от София. Първото такова обучение ще се състои в четвъртък от 14:00 часа на паркинга на обекта. Участието в него е напълно безплатно.

СМР Про“ се намира на бул. „Габровски“, в близост до пожарната. Магазинът ще работи без почивен ден от 7:30 до 19:00 часа.

Галина ГЕОРГИЕВА

Снимки: авторката

One thought on “Строителният магазин „СМР Про“ отвори врати във В. Търново, предлага всичко за перфектния ремонт на дома

  • 11.10.2022 в 12:38
    Permalink

    Отново криви снимки с телефон. Важно е да се отбие номера.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *