Хороскоп за 6 октомври

Слезте на земята и днес не вземайте прибързани решения. Решения, които да са радикални и от които да зависи бъдещето ви. Преценете добре това, което се случва около вас. Не се напрягайте излишно. Сутрешните часове са за рутинна работа.


ОВЕН

Тихи и внимателни

 

Ако вчерашният ден беше благоприятен за срещи и раздумки, то днес, в четвъртък, предупреждението е да бъдете особено внимателни при разговорите и да не давате обещания, защото не е сигурно дали ще можете да ги изпълните някога в бъдещето. Бъдете тихи и потайни. Не издавайте тайни.


ТЕЛЕЦ

Не се натоварвайте

 

Днес е редно да обърнете малко повече внимание на здравето си. Не се впускайте в тежки проекти на работното място, тъй като едва ли те ще се развият успешно за вас. Избягвайте вземането на решения. Потърсете причина защо се будите изтощени и изморени сутрин, вместо да сте отпочинали и енергични тогава.


БЛИЗНАЦИ

Щастливи сте

 

В четвъртък нещата се нареждат така, както на вас ви харесва. Въпреки че денят е неефективен и не особено активен както на работното място, така и в личния ви живот, той ви носи удовлетворение. Днес се чувствате щастливи и се радвате на най-малкото, което ви се случва.


РАК

Пътуване

 

Дори и да ви се иска да подемете нещо ново, ще трябва да се задоволите с малки и довършителни дейности. Днешният ден не е благоприятен за поставяне на нови начала или захващане с нови ангажименти. Обърнете повече внимание на личния си живот. От утре ви чака раздвижване, а през уикенда – пътуване.


ЛЪВ

Добро настроение

 

Чувствате се отлично на фона на последните няколко дни, в които не спряхте да мрънкате и да подбуждате различни конфликти около себе си. Днес обаче не подемайте нови задачи на работното място. Ще получите интересно ново предложение, което в случая е лъжливо и няма да ви донесе обещавания успех.


ДЕВА

Хаос

 

И днес ви се иска да вървите по график и да приключите някои вече започнати инициативи, но в сутрешните часове все нещо извънредно ще руши предварително планираната ви програма. Трябва да се примирите. Такъв е периодът, в който се намирате. Съвсем скоро всичко отново ще се нареди по ваш вкус.


ВЕЗНИ

Удоволствие

 

Още от вчера вие сте настроени чувствително и се занимавате само с неща, които ви носят удовлетворение, радост и удоволствие. Така ще е и днес. Не стартирайте нищо ново, а завършете вече започнатото от предишните дни. Вечерта не пропускайте да спортувате, или просто да се разходите в парка.


СКОРПИОН

Подредете мислите си

 

В четвъртък сутрин правите впечатление на хора, които не желаят да общуват и говорят с другите. Това е, защото искате да останете насаме със себе си и да подредите мислите си. В следобеда настроението ви рязко се променя и търсите възможност да размените няколко думи с близки и приятели. Излезте на по чашка.


СТРЕЛЕЦ

Неудобен ден

 

В четвъртък действате на инат и въобще не си вземате поука от грешките, които сте допускали в последно време. Нервни и напрегнати сте и по всякакъв начин търсите причина да се заядете с хората насреща. Пригответе се за доста неудобен ден не заради другите, а заради вашето отношение към тях.


КОЗИРОГ

Бъдете търпеливи

 

Подредете ежедневието си така, както на вас ви харесва. Днес направете план още сутринта и се опитвайте да го спазите до края. В сутрешните часове ще се ядосвате, защото не всичко върви гладко. Нормално е. Ще видите как в следобеда успехът отново изгрява на вашата улица. Бъдете търпеливи.


ВОДОЛЕЙ

Запознанство

 

Очаква ви един спокоен и благоприятен ден. Стабилизирате положението си. Доволни сте от финансовите постъпления, които получихте в последно време. Денят ви носи и прилив на положителна енергия в любовния живот. Използвайте я. При някои се очертава едно интересно ново запознанство.


РИБИ

Противоречия

 

В четвъртък вие сте доста емоционални и често избухвате без причина, след което се усмихвате и сте добронамерени до момента, в който отново не дадете израз на лошото си настроение. Колебанието в емоциите ви е главната причина днес хората да не ви разбират и да не ви подкрепят. Скоро отново ще си стъпите на краката.


Хороскоп за рождениците на 06.10. – Честит рожден ден!

Дори и не всичко да се нарежда изцяло по ваш вкус през следващата една година, примирете се и продължете напред, борейки всички препятствия. Нямате зелена светлина за големи промени и предприемане на значителни проекти, но пък нищо не ви пречи да се развивате по вече започнатите задачи и дела.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *