Търновци заляха социалните мрежи със снимки на димни следи от самолети

Социалните мрежи във Велико Търново буквално са пълни със снимки на димни следи от самолети. Поводът за голяма част от постовете е с ясната насоченост в подкрепа на конспиративната теория, че ни тровят и заразяват с вируси. Съответно и коментарите събуждат народното творчество и хумор.

„Следва това, че овцете, гледащи новините по телевизиите, ще започнат да бягат към пунктовете за ваксинация. Бойко се върна на власт и пак започнаха да ви пръскат. Карат пасти, почерпка за гласувалите за Копейкин“, са само част от коментарите.

Други от тях са напълно сериозни и са категорични, че скоро ще се увеличат болните и много от хората ще се разболеят от ковид или други болести.

Сред всички публикации се намират и такива, които се шегуват с 5 G мрежата на мобилните оператори, иронизират хората, които вярват в конспиративни теории. Трети пък оборват с аргументи невярващите, поднасят и допълнителна информация, че тровенето вече не е само по въздух, а и по вода.

„Като гледам колко пъти вече се споделят снимки ми става ясно защо една партия е получила 10% от гласовете. Хора, пийте си хапчетата навреме, моля. Ще взема да повярвам, че ни пръскат с вирус“, са други коментари в социалните мрежи.

Факт е обаче, че небето над Велико Търново действително е осеяно със следи от самолетите. Затова всеки сам преценява дали това е нормално или не…

6 thoughts on “Търновци заляха социалните мрежи със снимки на димни следи от самолети

  • 08.10.2022 в 2:14
   Permalink

   Същата картинки е наблюдавана и в северозападната част на България, явно самолетите прелитат над нашата страна, аз лично преброих осем самолета, летящи едновременно.
   Дали България има осем самолета?
   Ако не, значи са чужди.

   Отговор
 • 06.10.2022 в 15:58
  Permalink

  Пръскат за комари, бе, толкова ли не разбирате.

  Отговор
 • 06.10.2022 в 18:00
  Permalink

  Това, което се вижда не е пръскано. А това, с което пръскат не се вижда.

  Отговор
 • 06.10.2022 в 19:27
  Permalink

  ЕСТЕСТВЕННО, ЧЕ НЕ ! ИНТЕРЕСНО Е ЗАЩО „ТОЛКОВА МНОГО САМОЛЕТИ ЛЕТЯТ“ ПРЕДИ 07:00 ЧАСА ??????????????????

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *