Вашият хороскоп за петък и почивните дни

В този момент сме по-чувствителни, затова нека не изричаме думи, за които впоследствие да съжаляваме

 

Дайте си време и не разваляйте взаимоотношенията с хората около себе си днес и в утрешния ден. Луната е в Риби и ни прави по-чувствителни от всякога, а предстоящото пълнолуние още повече въздейства върху нервите и можем да изречем думи, за които впоследствие да съжаляваме. Не си заслужава. В неделя вечерта настъпва пълнолуние в Овен – вълнуващо, вдъхновяващо, но и доста напрягащо. Почивайте си повече в този ден и се занимавайте с дейности, които ви разтоварват. Бъдете мили, сговорчиви и избягвайте пререканията.


ОВЕН

Помагате безразсъдно

 

7 октомври. Щедри сте в петък. Търсите начин как да помогнете на всички около себе си. Станали сте толкова чувствителни, че можете дори да сте на загуба, но за вас е добре да сте помогнали и да сте направили добро. В известна степен това ви прави доста уязвими.

8 октомври. В събота за вас сякаш времето е спряло. Имате усещането, че стоите на едно място, че тъпчете и нищо в живота ви не се развива така, както вие го искате. Съвсем скоро ви чака развитие.

9 октомври. Опитайте да сдържите цялата си агресия в неделя. Не избухвайте и опитайте да сте мили и благи с хората около себе си. Напрежението ви е голямо. Пожелайте си нещо хубаво вечерта, за да ви се сбъдне съвсем скоро.


ТЕЛЕЦ

Починете си в неделя

 

7 октомври. Не се настройвайте, че днес ще свършите цялата работа на света. Все ще се намери някой, който да ви прекъсне и да ви разсее. Не вземайте важни решения. Не сте в състояние да го направите. Помислете за предстоящия уикенд.

8 октомври. В събота още от сутринта телефонът ви ще се раззвъни с обаждане от приятели за разходка или чаша кафе и приказки. Приемете. Има какво да си кажете, а и се нуждаете от малко повече разнообразие.

9 октомври. Наспете се добре в неделя. През целия ден се чувствате без сили и енергия. Каквото и да сте запланували за днес, трудно ще го осъществите, защото физически нямате възможност. Не боледувате, а просто организмът ви е претоварен от напрежението напоследък.


БЛИЗНАЦИ

Отличници в работата

 

7 октомври. В подем сте. Тази седмица разкрихте доста от своите скрити заложби. Днес е денят, в който успявате във всяко направление. Чувствате се силни и мощни и не пропилявайте деня в празни приказки, а действайте настъпателно.

8 октомври. Не е изключено и почивната събота да е работна за вас, за да смогнете и довършите на спокойствие някои от започнатите през седмицата задачи. Трудът ви ще бъде възнаграден, или поне ще бъде отбелязано, че сте дали всичко от себе си за служебната кауза.

9 октомври. В неделя ограничете агресията, с която подхождате към всички около себе си. Възможно е някой да ви провокира нарочно, за да влезете в пререкания. Не ви съветвам да отвръщате. Замълчете си и вършете личните си задачи самостоятелно.


РАК

Избягвайте напрежението

 

7 октомври. Разсеяни сте относно едно пътуване, което замисляте за утре. Не е изключено сред колегите да тръгне клюка по ваш адрес, което ще ви ядоса и ще ви накара да реагирате остро. Няма смисъл да влагате толкова енергия в това.

8 октомври. Помислете за пътуване на по-кратко или дълго разстояние, което ще достави удоволствие на вас и на семейството ви. Прекарайте деня извън града и се разсейте от натовареното ежедневие, което преживяхте в последната седмица.

9 октомври. Предстоящото пълнолуние е причина да не спите спокойно и да се чувствате превъзбудени и нервни. Избягвайте конфликтите и неприятните спречквания с хора, които са също толкова напрегнати, колкото сте и вие.


ЛЪВ

Мудност и почивка

 

7 октомври. Чувствате се изцедени откъм енергия и трудно вършите дори най-рутинните си задачи, които в друг случай бихте свършили с лекота. Не само при вас е така. Имате нужда от малко отдих, който да си позволите през уикенда.

8 октомври. Събота е вашият ден за почивка. Доставете си я. Наспете се добре и откажете всякакви ангажименти, които биха ви натоварили. Нека хората около вас не се обиждат, ако им кажете, че искате да останете насаме със себе си.

9 октомври. В неделя пътувайте или най-малкото излезте с приятели, за да си разкажете интересни истории. Престоят вкъщи може да ви напрегне и това да се отрази зле на взаимоотношенията ви в семейството.


ДЕВА

Почистете дома

 

7 октомври. Ще загубите време в чудене дали да повярвате на обясненията на свои колеги относно наскоро направена грешка, или директно да пристъпите към обвинения по този повод. Вие знаете истината за ситуацията и нямате нужда от изслушване на излишни оправдания.

8 октомври. В събота се чувствате прекрасно вкъщи. Това е вашият ден за почивка и можете да го прекарате подреждайки и изчиствайки всяко кътче от своя дом – занимание, което ви носи спокойствие и утеха.

9 октомври. В неделя не се чувствате добре чисто физически. Уморени сте или недоспали заради пълнолунието. Вършите всяка дейност с огромни усилия. Починете си, вместо да се насилвате. Направете сметка на бюджета си.


ВЕЗНИ

Погледнете здравето си

 

7 октомври. Опитайте да разрешите проблемите в службата чрез нов подход. Отнасяйте се сериозно към тях, за да не се задълбочат, ако ги пренебрегнете. Днешният петък ви носи щастие в личен план.

8 октомври. В събота помислете повече за личното си здраве. За начина, по който се чувствате на прага на есенния сезон. Вземете нужните мерки, за да заздравите организма си.

9 октомври. Ако вчера взехте мерки за заздравяване на организма си, то днес е време да вземете такива, с които да заздравите взаимоотношенията с най-близките си хора и половинката. В неделя избягвайте конфликтите и заложете на хармонията и благия тон.


СКОРПИОН

Срещате любовта

 

7 октомври. Ще се почувствате поласкани от комплиментите на хора, които играят важна роля в живота ви. Това ще направи вашия петък доста вълнуващ и запомнящ се. Не отказвайте на предложение за излизане с приятели вечерта.

8 октомври. В събота се чувствате великолепно. Настроени сте авантюристично. Не отказвайте пътуване с приятели. Необвързаните имат шанса да срещнат своята мечтана половинка.

9 октомври. В неделя не се чувствате жизнени и енергични. Нямате тонус и е възможно да си помислите, че се разболявате. Осигурете си почивка, сън и витаминозна храна. Не е болест, а преумора, както и превъзбуда заради пълнолунието.


СТРЕЛЕЦ

Пренебрегвате близките си

 

7 октомври. В петък на работното място може да се наложи да отделите доста време за разрешаването на важен професионален проблем, който възникна в последните няколко дни. Няма да ви остане време дори да се чуете с близките си, а това може да предизвика тяхната ревност.

8 октомври. Още сутринта в събота ще ви се обади ваш роднина с молба да му помогнете и да отделите от времето си за него. Няма как да откажете, въпреки че и това може би няма да се възприеме много благоприятно от близките ви.

9 октомври. В неделя напрежението ескалира. Вие сякаш живеете на друга планета. Вашите близки искат внимание, което вие не им давате. Оттук идват най-големите проблеми във взаимоотношенията ви. Внимавайте и отделяйте време за семейството си.


КОЗИРОГ

В угода на другите

 

7 октомври. Ще се зачудите защо човек, който не ви е търсил от години, проявява небивал интерес към вас в този ден. Отговорът е ясен – защото сте му нужни и само вие можете да му свършите работа. Няма как да откажете и ще сте в негова угода.

8 октомври. В събота отделете време за себе си и за семейството си. Имате цял ден, за да посетите заедно едно от любимите си места извън града, или да отидете на гости на приятели. Това е особено щастлив ден, който ви зарежда с енергия.

9 октомври. В неделя почистете дома си, пригответе есенния си гардероб, ако все още не сте го направили. Денят не е подходящ за дълги пътувания, защото те ще ви уморят и по-скоро дотежат, отколко да ви релаксират.


ВОДОЛЕЙ

Ядове от роднини

 

7 октомври. Без да му мислите, днес ще си купите вещ, която е просто ваша прищявка. Е, в момента сте в състояние да си го позволите, а и е хубаво от време на време да си доставяте удоволствия. Вземете пари от фонда „И аз съм човек”.

8 октомври. Ще разберете за разходи в дома и семейството, които не сте предвидили, но ще трябва да направите в следващите две-три седмици. Те са непланирани за октомврийския ви бюджет, но ще се справите и без особено големи икономии.

9 октомври. В неделя изказване на ваш роднина по ваш адрес ще ви подразни и ще ви провокира да му се обадите по телефона, изразявайки своята гледна точка. Няма да постигнете голям ефект, освен че ще развалите настроението си за целия ден.


РИБИ

Споделете плановете си

 

7 октомври. Не обичате да заемате центъра на вниманието в службата или личния живот, но днес ви се налага да сте точно такива. Не се учудвайте, ако всички се допитват до вас и очакват вие да вземате решения за каквото и да било. Просто бъдете активни и решителни.

8 октомври. В събота имате планове за прекарване на деня, но очаквате вашите близки да отгатнат какви точно са те. За да няма пререкания, споделете още сутринта за плануваното от вас и не оставяйте в загадка желанията си, защото така никой няма да ги изпълни.

9 октомври. В неделя сте обезпокоени за финансовата си стабилност. Съществуват моменти в месеца, в които започвате да се притеснявате за бюджета до следваща заплата. Не че имате основание за това сега, но отново ще се безпокоите.


Хороскоп за родените на 07.10 – Честит рожден ден!

Съчувствието, което ще проявявате през следващата една година, невинаги ще е добра ваша черта. Дори понякога ще ви вреди.

 

Хороскоп за родените на 08.10 – Честит рожден ден!

Годината, която следва за вас от днес нататък, ще ви помогне да заздравите взаимоотношенията с хората около себе си и да си стъпите на краката в професионалната сфера.

 

Хороскоп за родените на 09.10 – Честит рожден ден!

През следващата една година можете да смените работата си или да започнете свой нов бизнес, като за тези начинания можете да разчитате на подкрепа и успех.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *