Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Облачно и по-хладно от вчера

В ранните сутрешни часове в Предбалкана ще има слаби преръмявания. Ще духа слаб вятър от югозапад. Минималните температури ще бъдат между 10 и 12 гр. За В. Търново минимална температура около 12.

През деня времето ще бъде облачно и на отделни места, главно в Предбалкана, ще има слаби преръмявания от дъжд. Максималните температури слабо ще се понижат и ще са между 18 и 20 гр. За В. Търново максимална температура около 18 гр. Атмосферното налягане ще остане без съществена промяна.

Над западните и централни части на Стара планина ще бъде облачно и мъгливо с превалявания от дъжд. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 13 гр. Максималната температура на 2000 м ще е около 6 гр.

На тази дата най-високата измерена максимална температура във Велико Търново е 31.0 гр. през 1964 г., най-ниската измерена минимална температура е -0.2 гр. през 1956 г. Слънцето ще изгрее в 07 часа и 28 минути и ще залезе в 18 часа и 39 минути. Фаза на Луната: два дена след пълнолуние.

Дежурен синоптик: Валентина Радойска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *