Хороскоп

Какво вещаят звездите за 2 ноември, сряда

Внимавайте какво говорите, за да не засегнете някого и да не обидите без причина близък човек. Възможно е да имате ниско самочувствие и ниска самооценка, която в следващите дни ще се промени. Вършете неща, от които сте емоционално доволни.


ОВЕН

Заявявайте себе си

 

За разлика от вчера, когато ви посъветвах да не налагате мнението си, днес толерирам изразяването на лична позиция. Не позволявайте на никого да ви казва как да мислите и какво да правите. Залагайте на собствените си принципи. Ако допреди време вярвахте на лицемери, то сега вече е късно да го правите.


ТЕЛЕЦ

Изненади

 

Напрегнат, но благоприятен, днешният ден ви поднася неочаквани изненади. На работното място имате гаранция за възход, ако проявявате нужното спокойствие и търпение. Седмицата е все още е в разгара си и не бива да пропускате възможностите, които ви се предоставят. В личен план бъдете малко по-щедри на любов.


БЛИЗНАЦИ

Имате влияние

 

На работното място се улавяте, че имате влияние над мнението на своите колеги и упражнявате това свое качество. Те пък от своя страна ви слушат и не се противят, ако вие ги повеждате напред. Ловко избягвате всякакви конфликтни ситуации. Денят е благоприятен за вас. Носи ви победи.


РАК

Чувствате се свободни

 

В сряда заложете на своята креативност и на възможността да прекрачите в един нов, по-хубав свят. Денят е позитивен и ви помага да направите желани промени в живота си. Не обвинявайте близките си за това, че до този момент сте били ограничавани и задържани на едно място. Сега се чувствате свободни.


ЛЪВ

Не упорствайте

 

Не правете големи промени. Това е ден, който изисква да мислите в перспектива, стратегически. Тоест, да планирате действията си в следващите дни от ноември. Ако усещате, че нещата не вървят по вода, оставете ги. Не е сега времето да упорствате. В любовта ви чака добра новина вечерта.


ДЕВА

Не критикувайте

 

В сряда сте се заели с трудната задача да променяте света и да му придавате своя поглед, да втривате в него своя си начин на мислене. Сериозно анализирате и критикувате хората, които не мислят така, както искате. Обръщате се срещу тези, които не са на мнението ви. Е, не всички могат да ви последват.


ВЕЗНИ

Лесна плячка

 

Въпреки че сте в добро настроение, вие търсите причина за какво да се хванете, че да развалите положителната си нагласа и да изпаднете в поредната меланхолична депресия. Вътрешните ви страхове са силни и ви правят доста податливи на влияния. Днес сте лесна плячка за манипулация. Не отсявате лицемерите.


СКОРПИОН

Преценете реално

 

Позициите ви не са никак сигурни. Смелостта ви е неоправдана и днес тя може да ви донесе поводи за доста разочарования. Около вас кръжат не особено добронамерени хора, чиито предложения звучат доста привлекателно. Бъдете с реална преценка за силите и възможностите си. Не казвайте „да” на проекти.


СТРЕЛЕЦ

Хубав ден

 

Очаква ви приятна и ведра сряда, стига да сдържате емоцията си и да не изкарвате яда си на хората около вас. Стоите ли си кротко, работите ли си по своите дейности, без да се намесвате в чуждите, денят ви ще протече повече от благоприятно. Гледате ли в чуждата паница обаче, очаквайте сблъсъци и сериозни конфликти.


КОЗИРОГ

Прекрасно настроение

 

Днес сте влюбени, романтични и не обръщате внимание на дребните недостатъци на другите хора. Ако вчера те ви притесняваха и дразнеха, то в сряда това вече е минало. На работното място не оставяйте недовършени задачи. Имате шанса и търпението да стартирате дейност и да я свършите в рамките на работния ден.


ВОДОЛЕЙ

Живейте в настоящето

 

В сряда звездите искат от вас да обърнете внимание на своите краткосрочни цели и желания. На това, което се стремите да постигнете в следващия час, до края на днешния работен ден, в утрешния ден… Не си поставяйте големи цели, защото ще бъдете твърде разочаровани, ако не ги постигнете изцяло.


РИБИ

Нещо се променя

 

В сряда сте активни, дейни и доста продуктивни. Неспокойни сте, защото нещо около вас се променя и ви поставя в ситуация на нестабилност. Е, разместването на пластовете винаги е предшествано от нестабилен период, но тъкмо в това се крие и движението, подвижността и развитието на този свят.


Хороскоп за рождениците на 02.11. – Честит рожден ден!

Вдъхновени и окрилени от идеи ще бъдете през следващата една година. Избягвайте противоречията. Ще бъде чудесно, ако се занимавате с изкуство.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *