Горещи новиниКултура

„Дяволското гърло“ снимат в ректората на ВТУ

Ректоратът на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ отново е превзет от снимачния екип на култовия български сериал „Дяволското гърло“. Актьорите от любимата лента снимат част от сцените именно до великотърновската алма-матер.

Дългоочакваният втори сезон на „Дяволското гърло“ вече цял месец се прави в старата столица и се очаква да бъде не по-малко успешен от първия, който беше заснет в Родопите и Смолян.

Великотърновци вече свикнаха с присъствието на актьорите от филма, а Владо Карамазов се чувства отлично в болярския град. Той се наслади и на прекрасната гледка от Великотърновския университет, откъдето се разкрива внушителна панорама към Царевец и старата част на града. Самите актьори постоянно публикуват снимки в социалните мрежи и по този начин поддържат интереса на зрителите, които са в очакване на продължението. Работното заглавие е „Есента на демона“, а главно място в историята е старата българска столица.

Дано успеем да направим едно хубаво продължение на „Дяволското гърло“. И съм решил да намеря интересните фотографски обекти в този град и около него. Ако имам време“, написа във Фейсбук актьорът Владимир Карамазов още в началото на октомври. А актьорският състав ще снима лентата два месеца и половина.

Сн. ВТУ

2 thoughts on “„Дяволското гърло“ снимат в ректората на ВТУ

  • Не Дяволското, а Дълбокото гърло требе де са снима в Ректоратът. По ще му отива.

    Отговор
    • Това е нашия град, нашия университет без злоба моля. Гордейте се с това. Плодовете ще се берат след това.

      Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *