Свят

61-годишен индонезиец се стяга за 88-ия си брак

Абах Каан твърди, че се жени винаги по любов и че пие измислена от него отвара, която му дава мъжка сила

61-годишният Абах Каан в родната си Махаленка в Индонезия получи прякора “Кралят Плейбой” или дядо Каан. В целия окръг човекът е известен с необузданата си любов към любовта и придържането към традициите: ако се влюби, значи трябва да вдига сватба. Самият той признава, че е похотлив, но иска да се отдаде на страстта с любимата си жена само в законен брак, защото, казва, така са го възпитали родителите му.
През целия си живот дядо Каан е бил женен 87 пъти. Сега се готви за 88-ия си брак. Неговата избраница е вдовица. Каан вече е бил женен за нея (86-та поред). Но, според индонезийския Казанова, жената все още е луда по него, така че след смъртта на съпруга й те са решили да се съберат отново.
За първи път Каан, който е роден в село Чипендуей, се жени, когато е само на 14 години, а булката му тъкмо навършила 16 години. Мъжът признава, че в младостта си е имал лош характер, така че младата му съпруга поискала развод две години по-късно. Почти всичките му следващи бракове били мимолетни. Най-дългата семейна връзка е продължила 24 години, а най-кратката – само седмица. Дядо Каан добавя, че 87 брака не са равни на 87 различни жени. С някои съпруги повторил, след като се развел, и така се случило три-четири пъти. За 46 от жените му бракът е бил първи, а 41 са вдовици.
Каан призна пред репортери, че все още го бива в леглото, защото има рецепта за специална отвара за мъжка сила, която подготвя сам, като взема предвид датата на раждане и характеристиките на тялото си. Всичко в състава е от природата: билки, корени, ядки, плодове. Каан ги смесва, вари ги и след това разрежда получения бульон с питейна вода. Той предупреждава, че отварата му може и да няма точно същия чудотворен ефект върху други мъже.
В историята на Абах Каан обаче не всичко е толкова просто. Журналисти от индонезийското издание на TribunNews установиха, че през цялото това време дядо Каан не е сключил нито един официален граждански брак. Името му не фигурира в брачните регистри. По всяка вероятност индонезийският Казанова е сключвал само религиозни бракове.

Източници: KP.RU
jabar.tribunnews.com

One thought on “61-годишен индонезиец се стяга за 88-ия си брак

  • Пълни тъпотии. Значи всяка година се жени по 2 пъти, така излиза.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *