Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 4-6 ноември

В петък интуицията ни е силна, нека й се доверяваме, през уикенда сме по-агресивни и са възможни конфликти

 

В петък Луната е в Риби. Доста интуитивни сме, чувстваме, мислим и действаме спрямо вътрешния си глас. Вечерта можем да посетим изложба, да отидем на кино или театър, за да завършим този ден с удоволствие. През уикенда Луната е в Овен. Не е изключено мнозина да са по-раздразнителни. Трудно ще се подчиняваме на чуждата воля и това може да доведе до противоречия в личните взаимоотношения. Опитайте да се изслушвате. Това е най-важното.


ОВЕН

Мислете навреме

 

4 ноември. Тръгвате с недоверие към всяка дума, която чуете днес. Денят не е сред най-активните за вас през тази седмица. Правите всичко с огромни усилия и чакате с нетърпение да дойде последният работен час, за да се приберете вкъщи.

5 ноември. Никак не ви се иска да се съобразите с мнението на ваши близки и с техните желания, засягащи почивните дни. Няма да ви се разминат конфликтите, ако проявявате характер и налагате себе си над другите.

6 ноември. В неделя се чувствате нервни, недоспали и ядосани от някои думи, които си разменихте с ваши близки вчера. И през ум не ви минава, че причината за конфликта може би е във вас. Скоро ще го осъзнаете, но ще е късно за извинение.


ТЕЛЕЦ

Починете си добре

 

4 ноември. Нямате повод за притеснение, ако ви се наложи да отстоявате мнението си и да търсите разрешение на проблемите по пътя на разговора. Днес сте делови и отворени към всякакви обсъждания. Не забравяйте да купите билети за театър, на който да се насладите вечерта.

5 ноември. Почивните дни за вас носят умора и отпадналост. Не си внушавайте, че се разболявате. Няма нищо подобно. Просто тялото ви иска своята почивка след натоварената работна седмица и след промяната на часовото време.

6 ноември. В неделния ден се наспете добре и по възможност – останете вкъщи. Ако ви се налага да пътувате, направете го за кратко и отново се приберете. Поспете си и следобеда. Имате нужда от почивка. Тя е важна за тонуса ви през следващите дни.


БЛИЗНАЦИ

Щастлива неделя

 

4 ноември. Не се притеснявайте да попитате за нещата, които не разбирате или пък не знаете на работното място. По-добре е да се поинтересувате, вместо да вършите работата си без нужната информация. Днес бъдете честни и откровени със себе си и с хората около вас.

5 ноември. Поинтересувайте се къде през уикенда времето ще е хубаво и заведете там цялото си семейство. Бъдете с близките си и прекарайте незабравими мигове с тях. В събота вечер се съберете с приятели – вкъщи или на гости.

6 ноември. В неделя сутрин ще се събудите с усмивка. Това, че пред вас е още един цял почивен ден, ви радва и изпълва с добро настроение и желание да правите планове за него. Независимо че ще премине като миг, вие ще сте особено щастливи и доволни днес.


РАК

Работна събота

 

4 ноември. Днес ви идва до гуша от толкова много служебни задължения, които трябва да свършите в кратки срокове. Ще си дадете малко почивка, която обаче може да ви коства да сте дежурни и през уикенда в службата. Е, но поне днес ще правите това, което на вас ви се иска.

5 ноември. Не е изключено днес да сте отново на работа. От една страна, вие помързелувахте в последните няколко дни. От друга страна, фирмата ви е натоварена с доста задачи, които са с къси срокове. Трябва да си помогнете.

6 ноември. В неделя можете да посетите свои близки, които не сте виждали от дълго време. Независимо каква е прогнозата за времето, вие не отлагайте да им погостувате и да се зарадвате взаимно от разговорите помежду си.


ЛЪВ

Чувствате умора

 

4 ноември. В петъчния ден чувствате умора от работната седмица. Причината е в промяната на часовото време и последствията от измененията в биологичния ви ритъм. Планирате почивка за уикенда, но няма да успеете да я осъществите. Чакат ви пътувания.

5 ноември. В събота, въпреки умората, която чувствате, ще откликнете на предложение на приятели да се разходите до близка забележителност извън града, или ще ви се наложи да посетите роднини, които са на разстояние от вас.

6 ноември. В неделя бъдете малко по-сдържани, за да не изкажете думи, които да наранят ваши приятели или близките вкъщи. Прекалено малко мислите, преди да говорите и понякога това е ваш огромен минус.


ДЕВА

Не берете грижа

 

4 ноември. Денят е прекрасен за вършене на всякаква административна работа. За контакт с държавни институции и разрешаване на проблеми от делови характер. Вечерта се приберете по-рано вкъщи.

5 ноември. В събота ще се занимавате с належалите проблеми на семейството си. Не е изключено да помогнете на по-възрастните си роднини за нещо, което те не могат да свършат сами.

6 ноември. Извънредни разходи в неделя ще разклатят бюджета ви, но не се притеснявайте – не е нещо фатално. В средата на месеца очаквайте приходи, които ще покрият направения разход. Усмихнете се и изживейте спокойно този ден.


ВЕЗНИ

Поговорете с някого

 

4 ноември. В петък сте нервни и заядливи и по този начин провокирате и колегите да са нападателни спрямо вас. Не се учудвайте, ако някои от тях ви отправят неочаквани обвинения. Не отвръщайте. Замълчете си и помислете няколко дни, преди да се отбранявате.

5 ноември. В съботния ден имате нужда някой да ви изслуша. Да поговорите с човек, който ви разбира и от когото можете да вземете съвет. Вие добре знаете с кого можете да се срещнете и го направете. Наистина сте объркани.

6 ноември. Неделя за вас е изпълнена с добро настроение и позитивни нотки. Радвате се на всяка вибрация живот и можете да направите чудеса, стига да ви се удаде възможност. Това е един наистина щастлив за вас ден.


СКОРПИОН

Ленива неделя

 

4 ноември. В петък сте на кръстопът. Ще имате възможност да направите избор относно важна промяна на работното място – дали да я извършите, или да отложите за още няколко месеца. Вечерта отидете на кино или театър.

5 ноември. В събота е подходящото време да обърнете повече внимание на себе си и на своя начин на живот. Можете да започнете да променяте част от навиците си. Спортувайте или се разходете за по-дълго време в парка.

6 ноември. В неделя натрупаната умора заради първата седмица със зимно часово време си казва думата. Ще се събудите по-късно и ще ви се лежи мързеливо. Това е ленив ден, въпреки че сте планирали много събития за него.


СТРЕЛЕЦ

Лъч надежда

 

4 ноември. Семейните проблеми, които имате в момента, не ви дават мира. Личният ви телефон звъни постоянно, или пък получавате съобщения от близките си. Това ви разсейва и може да допуснете сериозни грешки в службата. Концентрирайте се.

5 ноември. В събота арогантното ви поведение ще предизвика проблеми във взаимоотношенията. Успокойте топката. Може би се нуждаете от малко повече почивка. Дайте си я, денят и без това е почивен.

6 ноември. В неделя ви чака надежда. Това е доста позитивен ден, който ви дава възможност да се извините за лошото си поведение напоследък и да изгладите взаимоотношенията си.


КОЗИРОГ

Подредете дома си

 

4 ноември. Очаквайте среща с клиенти, които ще останат доволни от вашето присъствие и от обслужването ви. На работното място печелите симпатиите на ръководителите си, но и завистта на своите колеги.

5 ноември. В събота си дайте малко почивка. Денят не е подходящ за пътувания, но е особено благоприятен да обърнете повече внимание на дома си, да го подредите. Направете есенно почистване.

6 ноември. В неделя се заемете с дрехите си – своите и на вашите близки. Приберете по-леките и извадете по-топлите пуловери, за да сте готови за времето, което предстои след една-две седмици.


ВОДОЛЕЙ

Добри новини

 

4 ноември. Ще се справите с проблем на работното място, който ваши колеги не успяха да разрешат от началото на седмицата. Не бъдете скромни, когато ви благодарят и признават, че вие сте свършили много. Това наистина е така. Отпразнувайте го вечерта.

5 ноември. В събота сте си наумили да отидете на гости на роднини, които ви чакат с нетърпение. Времето все още позволява разходки. Използвайте светлата част от деня, за да сте навън.

6 ноември. В неделя очаквайте добри новини, касаещи вашето семейство. Това е един особено благоприятен, зареден с позитивна енергия ден за вас и вашите близки.


РИБИ

Шопинг в неделя

 

4 ноември. Чувствителни сте днес, но не го показвате. Не искате никой да разбере какво се върти в главите ви. По-мълчаливи сте от обичайното и това прави впечатление на колегите и близките ви. Вечерта и да си легнете рано, ще заспите късно.

5 ноември. В събота е време да изготвите семейния бюджет за ноември. Вижте приходите и разходите си и планирайте харчовете, които предстоят. Така ще имате повече яснота и стабилност относно финансите си.

6 ноември. В неделя спокойно можете да отидете на покупки и да си напазарувате дрехи за вас и семейството за предстоящия сезон. Ще бъдете особено доволни от находките, които ще откриете, а и всички ще сте щастливи, като се приберете вкъщи с по нещо ново.


Хороскоп за родените на 04.11 – Честит рожден ден!

В следващата една година с блага дума и човешко отношение ще успеете да отворите много врати пред себе си. Очаква ви спокойствие и развитие на работното място, както и хармония в личния живот. Подгответе се за една доста радостна година.

 

Хороскоп за родените на 05.11 – Честит рожден ден!

Обърнете повече внимание на дома и семейството си в следващата една година. Близките ви ще са в крепко здраве, но материални проблеми ще ви накарат да отдавате повече време и внимание на тях.

 

Хороскоп за родените на 06.11 – Честит рожден ден!

Ако склоните да заемете по-високия пост, който ще ви се предложи през следващата година, ще успеете да увеличите и приходите си. Не се страхувайте да предприемете тази рискова стъпка, защото в крайна сметка тя ще се окаже печеливша.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *