Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Вашият хороскоп за 8 ноември, вторник

Днес настъпва пълнолуние в Телец. Очаквайте резултати от вече започнати проекти. Положителната оценка на хората, с които работите, е повод за гордост и вътрешно удовлетворение. Не бива да се възползвате от добротата на другите, за да постигнете свои цели. Бъдете разумни.


ОВЕН

Доходи

 

Бъдете внимателни пред кого какво казвате и какво е поведението ви спрямо хора от вашето служебно обкръжение. Днес не всички възприемат шегите ви и е възможно някой да се обиди от по-свободното ви държание. Денят остава позитивен и благоприятен и ви носи сигурни признаци, че скоро ще имате допълнителни доходи.


ТЕЛЕЦ

Център на внимание

 

Във вторник заемате центъра на вниманието и по всякакъв начин желаете да направите впечатление на хората около себе си. Налагате прекалено много своето мнение и се стремите то да се чуе навсякъде. Ако решите да използвате някого, за да постигнете своя лична цел или кауза, ще сгрешите.


БЛИЗНАЦИ

Нищо не ви вълнува

 

Във вторник вашето поведение е инертно. Движите се без никакво съпротивление, бавно, спокойно и тихо. Не желаете да правите впечатление и търсите възможност да се скриете, когато трябва да предприемете инициатива. Това е и причината да не ви се отправи едно доста примамливо предложение.


РАК

Дискомфорт

 

Както вчера, така и днес сте заобиколени от хора, които ви се възхищават. Днес те ви слушат и изпълняват всяко ваше желание. Лесно можете да повлияете върху тяхното мнение и вие сериозно се възползвате от това. Напрежението, което чувствате, усещането за безпокойство и главоболието са предизвикани от пълнолунието.


ЛЪВ

Уморителен ден

 

На работното място се справяте отлично. Вашият ден протича ритмично, неспокойно, но доста успешно. Нямате минути за отдих, а напротив. Всички ангажименти ви се струпват изведнъж и вие трябва да ги отметнете бързо, без да отлагате. Късметът е на ваша страна, но умората си казва думата в края на работното време.


ДЕВА

Забързан ден

 

Не се страхувайте от малките проблеми, които се явяват на пътя ви. Тях можете да преодолеете с един замах, стига да сте уверени в това. Вторник е доста жив, енергичен и на моменти – емоционален ден. Случват ви се много неща наведнъж, които трудно асимилирате. Ще се справите. Легнете си рано.


ВЕЗНИ

Емоционални сте

 

Във вторник сте емоционални. Говорите с патос и вдъхновение, но на моменти повишавате тон и това не се възприема добре от хората наоколо. Обърнете повече внимание на финансите си и помислете за възможност да спестите някой друг лев във влог или спестовно-инвестиционен продукт.


СКОРПИОН

Апатия

 

Скуката ви е застигнала и е обсебила голяма част от ежедневието ви напоследък. Тя ви е направила апатични към всичко. Справяте се отлично и имате успехи, но ви липсва емоцията, стремежът и желанието да се борите и да преоткривате нови светове. Дали днес няма да си намерите една нова цел, която да запали искрица във вас?


СТРЕЛЕЦ

Забързаност

 

Вторник продължава тенденцията на забързаност, която се наложи вчера. Днес сте доста емоционални и нервни. Търсите възможност за реализация. Обърнете повече внимание на здравето си и на възможните начини да го подобрите през есенните дни. Стартирайте диета и по-редовен прием на витамини.


КОЗИРОГ

Прекрасен ден

 

Пълнолунието в Телец ви намира в прекрасна кондиция. Още сутринта ще отметнете доста работа, което ще ви помогне да се насладите на един по-спокоен и благоприятен следобед. Вторник е сред дните, когато се чувствате отлично и влагате цялата си душа във всичко, с което се занимавате. Резултатите няма да закъснеят.


ВОДОЛЕЙ

Спестете някой лев

 

Вие също се справяте отлично с всичко, с което се заемате днес. Сякаш някой стои зад гърба ви и ви подкрепя при всяка една стъпка. Не е изключено днес да се замислите за нов спестовен влог, в който да събирате пари за семейните си нужди през годината – ремонти на дома, семейния автомобил и почивката през лятото.


РИБИ

Разговори

 

Пълнолунието в Телец ви превъзбужда. Вие търсите начин как да говорите и общувате с повече и повече хора, от които или да научите някаква информация, или просто да обмените две-три думи. Така преодолявате част от вътрешното си безпокойство, което чувствате заради пълнолунието.


Хороскоп за рождениците на 08.11. – Честит рожден ден!

През следващата година ще се радвате на резултати, които сте постигнали чрез работата и действията си от предходните няколко години. Желанията ви се сбъдват, трудът дава своите плодове.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *