Какво вещаят звездите за 9 ноември, сряда

Денят е зареден с позитивна енергия. Луната навлиза в Близнаци и отключва желанието ни да общуваме и да се срещаме с различни хора, да търсим информация и развитие. Планетите изискват да се стремим към осъществими цели, за да ги постигнем. Ще получим нужната подкрепа за проектите си, но е важно да сме стъпили здраво на земята и да искаме точно толкова, колкото може да получим.


ОВЕН

Подем в следобеда

 

Не се стремете да надскочите възможностите си и планирайте точно толкова работа за днес, колкото сте в състояние да свършите. Ще получите подкрепа за някои свои планове, но в следобеда – когато станете малко по-общителни и потърсите подкрепата на хората около себе си.


ТЕЛЕЦ

Приходи

 

В сряда сутрин се чудите как да направите впечатление. Излишно е. В момента е по-добре да се оставите на течението и да не ангажирате излишно хората със себе си. В следобеда ви чака добра новина за финансите ви. Приходи от вече свършени ангажименти ще ви зарадват в средата на месеца.


БЛИЗНАЦИ

Център на внимание

 

Не се притеснявайте да кажете това, което мислите. Сряда стартира тромаво в сутрешните часове, но ситуацията рязко се променя след обяд, когато около вас започват да се задават нови възможности. Луната навлиза във вашия знак и ви активира, поставя ви в центъра на вниманието.


РАК

Овладейте емоцията

 

Свикнахте да бъдете в центъра на вниманието. На гребена на вълната. Сряда обаче изисква от вас да се отделите от хората и да останете насаме със себе си. Емоцията ви идва в повече и ако не я владеете, рискувате да влезете в конфликт с ключови хора. А оттам следва и изолация за определено време…


ЛЪВ

Силни следобед

 

В сутрешните часове пръскате много сили и енергия, но нещата някак не вървят и не вървят. Причината не е във вас, а в обстоятелствата наоколо. Съвсем по-различно стоят нещата в следобеда. Насочете за тогава по-голямата част от енергията си. Ползотворният ден ще се разкрие именно тогава.


ДЕВА

Ще спазите сроковете

 

Ангажирате се с хиляди неща и не си давате сметка, че е възможно да се затрупате от ангажименти, без възможност да ги свършите всички в срок. Успокойте съзнанието си. Ще спазите всички предварителни срокове, стига да се концентрирате и да подредите мислите в главите си.


ВЕЗНИ

Мислите за пътуване

 

Сутрешните часове и за вас са мудни. Вие сте без настроение, будите се без енергия и желание за работа. В часовете след обедната почивка обаче всичко се променя и добивате онази сила и увереност, която ви липсваше. Време е за нови подвизи и нови предложения. Ще замислите едно скорошно пътуване.


СКОРПИОН

Обмислете

 

Сутрешните часове протичат бавно и провлачено, без определени възможности за изява. Доста по-различно обаче стоят нещата следобед, когато към вас ще се отправи едно доста примамливо предложение. Не бързайте да кажете „да“, но помислете върху него. Свързано е с добро финансово заплащане.


СТРЕЛЕЦ

Подават ви ръка

 

В сутрешните часове сте без енергия и желание за работа. Стартирайте деня си във фитнес залата или в домашни условия, спортувайте нещо, за да се освежите. До обяд не се заемайте с никакви нови инициативи. В следобеда ви чака доста важна делова среща. Един човек ще ви подаде ръка за общ проект.


КОЗИРОГ

Денят е успешен

 

Предварителните планове, които си правите, невинаги ще се сбъдват изцяло в сряда. Това е и причината за вашето раздразнение. Не е нужно да се стремите да постигате всичко и на всяка цена. Днешният ден е успешен за вас, дори да не постигнете грандиозни резултати. Задоволете се с мъничкото.


ВОДОЛЕЙ

Предложение

 

В сутрешните часове сте нервни и раздразнителни, защото не всичко върви така, както предварително сте го планирали. Денят обаче крие доста успехи, стига вие самите да ги потърсите и реализирате. В следобеда не отказвайте среща с човек, който иска да се видите от дълго време. Ще ви направи примамливо предложение.


РИБИ

Не отказвайте срещи

 

Прекарвате сутрешните си часове в разговори. За мнозина от колегите ви изглежда така, сякаш си губите времето. Не е така. Разговорите, които водите днес, ще ви сдобият с важна информация. А нея ще използвате в някои от следващите дни до края на месеца. Не отказвайте на нито една среща.


Хороскоп за рождениците на 09.11. – Честит рожден ден!

През следващата една година не пропускайте възможностите да се запознаете с нови хора в ежедневието си и да разнообразите средата си на живот. Всеки нов човек ви носи и шанс за развитие и изява. Не знаете кой ще ви подаде ръка и ще ви помогне точно когато най-много се нуждаете.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *