Горещи новиниОбщество

Продават календари в подкрепа на двойка, която се бори да има дете

ПУСНАХА В ПРОДАЖБА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТИРАЖ НА КАЛЕНДАРИ ЗА 2023 Г. В ПОДКРЕПА НА ФОНДАЦИЯ „ИСКАМ БЕБЕ“. Артикулите за Великотърновския регион са 100, а цената не е точно определена. От организацията апелират препоръчителното дарение за календара да бъде минимум 10 лв.

Инициативата се реализира с подкрепата на „Ботаника“, „БИЛЛА България“ и FEIA. Средствата, събрани от продажбата, ще бъдат дарени за лечението на двойка, която има нужда от донорски генетичен материал, за да сбъдне мечтата си за свое дете.

„В годините всеки наш календар е с различна тематика. Този е посветен на разнообразието от билки, подправки и плодове, които можем да отглеждаме в домашни условия. Към всеки брой са прикрепени семена, предоставени ни от „Ботаника“, които могат да бъдат засети в саксия или на двора“, споделиха от фондацията.

При направена поръчка за повече от 20 бр. от корпоративен дарител на всеки календар може да има стикер, който съдържа името и логото на компанията, както и надпис „Подарък с кауза“, като по този начин желаещите изразяват своята подкрепа към каузата на „Искам бебе“ да се раждат повече мечтани деца.

Артикулите могат да бъдат закупени от областния координатор на организацията Вероника Михайлова. Заявяването на желаната бройка става на телефон 0886 801 309. За населени места извън града доставка ще се осъществява посредством куриер с наложен платеж и такса за сметка на получателя.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *