Горна ОряховицаСвищовСпорт

Два хеттрика за разгромна победа на „железничарите“ на финала за Купата на АФЛ

Победа с 8:0 постигна отборът на „Локомотив” срещу „Академик“ в областния финал за Купата на Аматьорската футболна лига. В отсъствието на основни футболисти от отбора поради контузии и наказания, треньорът на свищовлии заложи на група, създадена предимно от юноши и играчи, които не са имали възможност да натрупат минути през сезона до момента. Този състав не успя да се противопостави на домакините и логично падна тежко.

Резултатът бе открит от Виктор-Даниел Кънчев в 6- ата минута. Пак младият талант от Велико Търново покачи на 2:0 в 38- ата минута. След

Третият гол отбеляза Димитър Байдаков от дузпа в 41- ата минута. В края на полувремето Кристиян Райчев покачи на 4:0.

Виктор-Даниел Кънчев оформи хеттрик в 50- ата минута. Шест по- късно Борислав Бъчваров изведе отлично Байдаков и той не пропусна за 6:0.

Ветеранът Красен Трифонов влезе през второто полувреме, за да се разпише за 7:0 в 75- ата минута. Малко след това Байдаков също постигна хеттрик, оформяйки крайното 8:0.

Така „Локомотив” спечели областния финал и продължава в турнира за Купата на Аматьорската лига. Вторият етап от турнира предвижда срещи между областните победители в четирите зони. Зоналните първенции ще играят полуфинали и финал за определяне на носителя на купата

„Локомотив”: Ивайло Стефанов, Кристиян Райчев, Али Ахмед, Стефан Иванов, Ивайло Велчев, Александър Узунов, Явор Генчев, Янислав Цачев, Николай Иванов, Даниел-Виктор Кънчев, Димитър Байдаков /Зехнур Чаушев, Красен Трифонов, Джихат Кямил, Тодор Бакърджиев, Мартин Господинов, Борислав Бъчваров, Ивайло Тодоров/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *