130 лв. куверт за бала на кмета Даниел Панов

Присъстващите ще похапват бейби моцарела, чоризо и бонфиле с пушен кашкавал

 

130 лв. струва кувертът за благотворителния бал на кмета Даниел Панов. Той ще се проведе на 9 декември в атракциона „Калоянова крепост“ в Арбанаси. Тазгодишната кауза е набиране на средства за изграждане на открита сцена в парк „Дружба“.

Организаторите са се погрижили да включат изтънчени ястия за посетителите. Те ще могат да похапнат комбинирана салата с яйце, бейби моцарела, песто, печена чушка и автентичен италиански колбас – чоризо. За основно ястие е предвидено свинско бонфиле с пушен кашкавал, гарнирано с картофи, розмарин и сотирани зеленчуци. Към трапезата са включени още топени сиренца с боровинково сладко, баница с късмети и торта.

На благотворителния бал през 2019 г. бяха събрани над 36 000 лв.

Помислено е и за вегетарианците. За тях е изготвено специално меню, което включва зеленчукова лазаня, сотирани зеленчуци и млечен мус, както и печена ябълка с орехи.

Няма да липсват и напитки, в куверта са включени отлежала ракия и различни вина. Освен това за присъстващите ще има и специална програма с коледари. Записването и закупуването на куверти става до 2 декември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *