Хороскоп за 24 ноември, четвъртък: Апатия е обзела Везните, успехът е на страната на Лъвовете

Днес настъпва новолуние в Стрелец, което ни въздейства мощно и трансформиращо, като променя начина ни на мислене в по-добра посока. Денят е благоприятен за поставяне на ново начало. Каквото започнете днес, ще завършите успешно в следващия един месец.


ОВЕН

Първенци сте

 

Настоящата седмица се оказва доста благоприятна за вас и днешният четвъртък ще затвърди тенденцията. Въпреки че често чувствате напрежение, то е предизвикано по-скоро от спортното усещане за съревноваване. Налага ви се да се състезавате с времето, с колегите, с конкурентите… Ще финиширате на първо място.


ТЕЛЕЦ

Добри тенденции

 

Хубави неща са залегнали в основата и на вашия хороскоп, така че четвъртък обещава да бъде ползотворен и доста по-лек от предишните дни. Ще почувствате подема, за който ставаше въпрос в началото на седмицата. Бъдете търпеливи и дайте време събитията да се развият и да ви донесат своята полза.


БЛИЗНАЦИ

Самоувереност

 

Радвате се на концентрация, добра мисловна дейност и хъс за победа в начинанията. Това са основните показатели, които определят хороскопа ви като благоприятен. Бъдете обаче една идея по-внимателни на работното място. С тази самоувереност не давате да ви се правят забележки и да ви се казват грешките.


РАК

Търсите си още работа

 

Чувствате се потиснати заради проблем с парите, който възникна в последните няколко дни. Той ще ви накара да потърсите допълнителни възможности за печалба или припечелване на някой друг лев чрез работа, извън обичайната ви. Бъдете готови обаче това да ви натовари още повече и физически, и психически.


ЛЪВ

Успехът е с вас

 

И вие се чувствате великолепно днес, въпреки че сте с по-занижени нива на енергия заради новолунието. Усещането ви обаче е за подем и възможности за развитие в следващите дни напред. Днес е време за планове, за възбуждане на амбиции и желания за растеж. Каквото и да предприемете, ще е успешно.


ДЕВА

Не споделяте

 

Седмицата за вас не се оказва никак лека и вие полагате огромни усилия, за да се справите с всичките си проблеми – било то от служебен или личен характер. Днес сте по-скоро затворени в себе си и доста мълчаливи. Правите впечатление, че преживявате нещо тежко, но не споделяте за това на никого.


ВЕЗНИ

Апатия

 

Вие също изглеждате, сякаш сте потънали в размисли и не ви вълнува нищо друго освен вашия си свят и вашите си проблеми. Не проявявате кой знае какви желания да се включвате в общите задачи на работното място. В личен план също сте прикрити. Внимавайте да не предизвикате недоверието на половинката.


СКОРПИОН

Пазете парите си

 

Днес се усещате като нервни, нетърпеливи нещо да се случи, но и доста боязливи да поставяте нови начала. Обмислете добре всяка своя стъпка. Финансово днес сте добре, но гледайте да не инвестирате пари в непечеливши начинания и оттам да си създадете излишни главоболия.


СТРЕЛЕЦ

Посейте семенца

 

Усещате днешния ден като доста позитивен за вас. Не сте сбъркали. Новолунието, което е във вашия знак, е причина енергията ви да е по-ниска от обичайното, но пък съзнанието ви да работи на сто процента. Използвайте го, за да планирате своите действия за следващите три-четири седмици. Сега посейте семенцата.


КОЗИРОГ

Повишение

 

Въпреки трудностите на работното място вие се справяте добре със задачите и си печелите похвалите на приятелски настроените колеги. Казвам приятелски настроените, защото онези, които все ви гледат накриво, днес ще имат явен повод за завист. Не е изключено да бъдете повикани в ръководния кабинет за повишение.


ВОДОЛЕЙ

Успехи

 

Ще работите много, но това не ви плаши, защото в четвъртък успехите започват да се виждат. Прецизността и старанието, с което си служехте в последните дни, вече се цени. Спрете с недоволството. Усмихнете се, за да предизвикате положителни емоции и в отсрещната страна. С добро настроение печелите повече.


РИБИ

Стегнете се

 

Днес сте страхливи, уплашени от проблеми, които имате на работното място. А те са предизвикани заради вашето отлагане, проточване във времето и нежелание да свършите определена работа в указаните срокове. Сега ви идва наведнъж, но ще се справите. Стегнете се и приключете.


Хороскоп за родените на 24.11 – Честит рожден ден!

Не се страхувате през следващата една година да започнете нещо ново, да промените нещо в живота си и да отворите страница. Ще имате успех.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *