„Мъже под чехъл“ с Тончо Токмакчиев гостува в читалище „Надежда“

В най-празничния месец още на 1 декември (четвъртък) комедията „Мъже под чехъл“ ще ни развесели и даде тон на хубавото настроение. Представлението на пазарджишкия театър „Константин Величков“ с режисьор Владлен Александров е от 19 часа в салона на читалище „Надежда“, а в него ще видим Албена Колева, Кирил Ефремов и Тончо Токмакчиев.

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците й (защото тя е учителка) започнат да и се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) „системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Билети се продават на касата на МДТ „Константин Кисимов“.

„Елате да видите блестящата комедия на световноизвестния съвременен хърватски драматург Миро Гавран! Очаква ви много добро настроение“, канят организаторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *