Хороскоп за ноември 2022 г.

В началото на месеца нека бъдем внимателни в отношенията си с околните, след 20-и ще се омекоти остротата на ретроградния Марс

 

Ноември – преходният месец между златната есен и бялата зима. Месец, който ни „прибира” вкъщи най-малкото заради по-ранното здрачаване. Месец на уюта, топлината и повечето време, прекарано с близките хора. Този ноември започва по-особено заради старта на ретроградното движение на Марс в Близнаци, което започна на 30 октомври и ще продължи до средата на януари догодина. Огнената енергия на планетата ще се възпламенява още повече от въздушните Близнаци и искрите в повечето случаи ще водят до мигновени пламвания на пожари, експлозии във взаимоотношенията – нещо, което трябва да следим изкъсо. Пораженията ще са на чисто емоционална основа и ще създават празнини, кухини и пропасти от обгорели останки. Бъдете внимателни в първата десетдневка на месеца, когато действа и цикълът, започнал от слънчевото затъмнение на 25 октомври – цикъл на промени и възможности, които можем да постигнем само ако преодолеем злобата, завистта и омразата си към другите. На 8 ноември настъпва пълнолуние, съпроводено от лунно затъмнение. Денят е напрегнат, но и празничен. Опитайте да гледате на живота си по-философски и да осъзнаете, че някои от трудностите, които преживяваме всички, са за добро. Дълбочината в чувствата и мислите някак ще се разсее след 20 ноември, когато Венера навлиза в Стрелец. Това нейно положение ще отключи желанието за авантюри, срещи с приятели, любов и приятни чувства. А и движението й в Стрелец до голяма степен ще омекоти остротата на ретроградния Марс, който пали енергията си в Близнаци.


ОВЕН

Претегляйте информацията

 

Ще се опитате да запазите темпото и динамиката, които поддържахте през октомври. Ще се захванете и с още начинания, които могат да „изядат“ голяма част от свободното ви време. Прекалената инициативност ще ви направи нервни и доста неразговорливи в момент, в който всички наоколо искат да разговарят с вас и търсят контактите ви. Не е изключено да получите подвеждаща информация, която да формира част от мнението ви по важен житейски въпрос. Внимавайте какво чувате и с каква точност правите изводите си. Не подавайте документи за нова работа.


ТЕЛЕЦ

Извън зоната на комфорт

 

През ноември вие ще бъдете доста разпилени – в мислите си, в действията си, в инициативите си. Хората около вас ще се опитат да ви дадат съвет, но вие няма да ги отразите и ще си правите това, което сте си наумили. В сферата на финансите бъдете особено внимателни, защото там се очаква най-големият ви хаос. Хаос, който ще ви мъчи и ще ви прави нервни и несговорчиви през целия месец. Бъдете пестеливи. Ако ви се налага да действате по нови проекти в службата, това ще ви прави още по-нервни и заядливи с колегите. Чувствате се най-добре в зоната си на комфорт, но през този месец рядко ще оставате в нея.


БЛИЗНАЦИ

Все изпускате момента

 

Удава ви се възможността да сътворите нещо ново около себе си, да направите важни промени в своя живот. Но за съжаление отново мислите ви са повърхностни и емоционални. Не се задълбочавате в детайлите, които са от важно значение за работата ви. Все бързате и все не улучвате точния момент за каквото и да било. През ноември ще ви е много трудно да отсявате важното от маловажното. Ще говорите много, но ще казвате твърде малко. Ще мислите, мислите, мислите и ще пропускате сроковете за действие. Като цяло – ще ви се иска да се развивате, но все нещо ще ви пречи в това направление.


РАК

Време с близките

 

През ноември ще имате едно наум относно времето, което прекарвате на работното място и времето от личния си живот, което жертвате в името на служебните дела. Опитайте да работите изключително и само в часовете, които обхващат вашето официално работно време, без да оставате извънредно. Това е важно за вас сега, за да запазите хармоничните взаимоотношения с близките си. През втората половина от месеца ненадейно предложение ще ви поблазни да поемете допълнителни ангажименти заради нуждата ви от допълнителни финанси. Преценете дали си заслужава жертвата.


ЛЪВ

Взривоопасен месец

 

Ноември се характеризира като месец, подвластен на силни емоции, избухливост от ваша страна и крайности в действията. Агресивни сте, не давате да ви се правят забележки, а и вие самите трудно съзирате грешките си. Опасен ще бъде месецът, ако не си наложите самодисциплина и не вкарате поведението си в някакви хуманни граници. В любовта хвърляте вината за неуредиците директно в полето на половинката. Не е зле да се спрете, да се затворите в себе си и да си наложите самодисциплина, за да избегнете проблемите, които си навличате със силната си емоция.


ДЕВА

Имате подкрепа

 

През ноември и близки, и приятели ще застанат зад гърба ви, подкрепяйки ви във всяко едно действие. Те знаят, че вие сте разумни хора и решенията ви са базирани на предварително направени анализи и проучвания. Пътувайте и разнообразявайте ежедневието си. Излезте от сивия кръг, в който се въртите непрекъснато. Само с разнообразие можете да оправите настроението си. В службата избягвайте да споделяте и не приемайте новите предложения насериозно. Просто отминете с лека ръка и ще се убедите след време, че сте постъпили правилно. Не пропускайте миговете за почивка, защото така ще се родят идеите, които да реализирате през близката вече 2023 година.


ВЕЗНИ

Важен месец

 

Ноември се свързва с чувство за отговорност, висок интелект и тактичност. Това е изключително важен месец, защото информацията, която получавате през неговите дни, ще бъде от водещо значение, когато си правите някои изводи. За мнозина ноември ще бъде скучен и нетърпим, но това е заради липсата на емоции и развлечения. Ще видите каква е цената на успеха, ще преодолеете доста бариери. На изпит ще бъдат подложени вашата чест, воля, сила, чувство за срам. В личния живот бъдете премерени и не толкова емоционални.


СКОРПИОН

Неподходящо влюбване

 

През по-голямата част от ноември сте настроени дипломатично и така завладявате сърцата на работодателите си. На хората, с които работите в екип и на партньорите по бизнес. Не настоявайте много, просто давайте съвети. През този месец се стремите да направите добро впечатление на близките си, но гледайте да не се надцените и да не се превърнете във въздух под налягане в техните очи. Наистина те заслужават най-доброто, но поднесено по подходящ начин. Не се стремете към създаване на нови запознанства, защото ще бъдат проблемни. Бъдете внимателни откъм едно влюбване в последната десетдневка на месеца. Партията не е подходяща.


СТРЕЛЕЦ

Разнообразете сивотата

 

По всичко личи, че се справяте отлично с работата си. Няма да липсват и похвалите по ваш адрес. Всички виждат, че си вършите задачите с майсторлък и желание. Дотук добре, но ноември се оказва рутинен месец, през който някак липсват допълнителни емоции и това ще пречи на доброто ви настроение и личния живот. Не сте хора, които приличат на роботи и за които работата е всичко. Ето какво ще ви мъчи през ноември – рутината в личните взаимоотношения, в любовта и семейството. Опитвате се да внасяте разнообразие, но то сякаш остава недооценено. Това ще е достатъчен повод за вашите избухвания, недоволства и мрънкания, от които могат да страдат само хората около вас.


КОЗИРОГ

Работете сами

 

Месецът за вас ще протече доста забързано и в отделни моменти напрегнато. Вие сте хора, които обичат реда и дисциплината. Не всички около вас обаче ще бъдат дисциплинирани, а това е повод да сблъскате интересите си и да ги поругаете по начина, по който само вие си можете. Е, ще създадете ситуация на конфликт и разбира се – вие ще излезете лошите в случая. По възможност, опитайте да работите сами и да спазвате едно важно правило: да не зависите от никого. Вършите ли работата си сами, всичко ще е наред, вие ще сте спокойни и двата житейски плана – професионалният и личният, ще вървят хармонично ръка за ръка.


ВОДОЛЕЙ

Начало на промени

 

Вашият месец ноември ще бъде и спокоен, и не чак толкова на моменти. Ретроградното движение на Марс в Близнаци е причина да се чувствате подтикнати да реновирате всичко около себе си. Като казвам това, имам предвид реновиране на взаимоотношенията си в личен, професионален план, на начина си на поведение, на начина си на мислене. Няма да се чувствате комфортно, ако животът ви продължи да е същият, какъвто беше до този момент. Не се притеснявайте, процесите на промяна и реновиране ще са бавни, но тяхното начало ще поставите именно през този месец. Това е важна постъпка, която трябва да направите.


РИБИ

Спокойствие вкъщи

 

Месец ноември за вас предоставя спокойствие и утеха, защото ще бъдете заобиколени от най-любимите си хора, а и ще сте в съвършена хармония с тях. Не бива да ви минава и мисъл за ремонт вкъщи, защото започнете ли го сега, ще ви отнеме много енергия, за да завършите проекта си, а и финансово няма да ви излезе рентабилен, защото проточването във времето ще се отрази и на цената му. Гледайте живота си и живота на своите близки. Задоволете ги откъм внимание, любов и подкрепа. В службата ще осъзнаете нуждата от радикална промяна, която обаче ще се осъществи малко по-напред във времето, не точно сега. Но и дотам ще стигнете. Едно по едно.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *