Избраха тазгодишния носител на наградата „Трифон Иванов“

Павел Иванов от школата на „Етър ВТ” е тазгодишният носител на наградата “Трифон Иванов”, която се връчва от Община Велико Търново. Призът се присъжда ежегодно от 2017 г. насам на най-добрия футболист на възраст между 15 и 19 години, състезаващ се за клуб на територията на общината. Павел Иванов е роден във В. Търново през 2006 година, юноша е на „виолетовите“ и е номиниран от клуба за наградата. Той е започнал кариерата си през 2014 година при Стефан Ангелов, а след разделяне на възрастите е възпитаник на треньора Стефан Николов. Ученикът в Спортното училище „Георги Живков“ е един от капитаните на набор 2006 г. Вече е бил носител на наградата МБМ „Най-добър футболист – София 2017/2018“, както и на наградата „Кока-кола къп 2018”. Той е възпитан и целеустремен, посочват още от клуба, а в експертната оценка на треньорите се казва още, че е перспективeн, волеви, постоянен и дисциплиниран. Играе като ляв външен халф.

Номинацията на Павел Иванов е приета с единодушното решение на общинската комисия с председател проф. Георги Камарашев, в която влизат още Бончо Генчев, Деян Куздов, Георги Недев, Георги Давидов, Игор Бакьов и Анатоли Петров. Предложението обаче трябва да бъде гласувано и прието от Общинския съвет на предстоящата днес сесия.

Носители на наградата „Трифон Иванов” досега през годините са били Десислав Пенев, Стелиян Добрев, Калоян Ненчев, Кристиян Димитров и Росен Върбишки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *