Супермаркет „Стиви“ отвори нов магазин във В. Търново, изкушава с огромно разнообразие от качествени стоки

Обектът дава заявка да се превърне в любима локация за пазаруване в кв. „Акация“

 

ВОДЕЩАТА ТЪРНОВСКА ВЕРИГА МАГАЗИНИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ „СТИВИ“ ОТКРИ НОВ, ЧЕТВЪРТИ ПОРЕД ОБЕКТ В СТАРАТА СТОЛИЦА. Той се намира на ул. „Пейо Яворов“ N 38 в кв. „Акация“ и впечатлява с огромно разнообразие от качествени стоки. Лентата на магазина бе официално прерязана на 18 ноември в присъствието на десетки гости, клиенти и приятели, с кетъринг и шампанско. По време на церемонията бе извършено освещаване на мястото, което дава заявка да се превърне в любима локация за пазаруване на живущите в района.

Новият обект изцяло следва концепцията на останалите магазини от веригата. Модерен интериор, удобно разположение на щандовете, любезен персонал и изобилие от артикули оформят визитната картичка на супермаркета, който се простира на площ от над 250 кв. м.

Тук винаги може да се открие прясно месо от български ферми – пилешко, свинско, телешко, агнешко и др., както и мезета и колбаси от собствена сушилня. За ценителите на биопродуктите огромен интерес ще представлява медът от акация и липа, добит от собствени пчелини.

В сектора за плодове и зеленчуци отново няма да се прави компромис с качеството и непрекъснато ще се следи за свежестта на стоките. Също както при месото, и тук ще се дава приоритет на българското производство.

Клиентите ще могат да избират сред най-качествените млечни и сладкарски изделия, подправки, брашна, варива, консерви, кафе, безалкохолни напитки. Предлагат се маслини и зехтин, внос от Гърция, както и широка гама от класни алкохолни питиета. Магазинът се отличава с впечатляваща колекция вина на български бутикови изби. От април ще започне предлагането и на такива, създадени в собствена винарна.

Богатият асортимент в обекта се допълва от детски стоки – храни, пюрета, млека, памперси, играчки. Всяка домакиня ще може да открие и необходимите за поддържане на перфектна чистота в дома препарати, кухненски пособия, прахове за пране и стоки за бита.

И в този магазин ще се предлагат промоции и отстъпки за определени артикули, за които ще се оповестява в традиционните за веригата двуседмични брошури. Акциите ще важат и за останалите обекти – в кв. „Бузлуджа“, кв. „Колю Фичето“ и в град Килифарево.

За удобство на клиентите ще работят две каси, а персоналът на магазина включва 10 души.

Галина ГЕОРГИЕВА

 

3 thoughts on “Супермаркет „Стиви“ отвори нов магазин във В. Търново, изкушава с огромно разнообразие от качествени стоки

 • 24.11.2022 в 15:08
  Permalink

  Не може ли такъв магазин да се отвори и в Дебелец?

  Отговор
 • 26.11.2022 в 9:14
  Permalink

  Пълни глупости! Продавачките си говореха и трябваше да изчакаме, за да ни обърнат внимание, касиерката беше изключително нелюбезна и нервничеше. Един път ми беше достатъчен, за да ме откажат да пазарувам там, а е още началото. И все пак, успех. Ние ще продължим да ходим в магазина на Триъгълника.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *