Вашият хороскоп за периода 25-27 ноември

В петък сме оптимистични и с добро настроение, уикендът ще ни даде по-трезв поглед на нещата

 

Движението на нарастващата Луна в Стрелец в петък е причина за доброто ни настроение, позитивния поглед върху живота и оптимистичното ни мислене спрямо бъдещето. В събота и неделя Луната се движи в Козирог, за да ни припомни, че не всичко в живота е с цвета на розовото и е добре да сме по-здраво стъпили на земята. Този уикенд ще ни срещне с хора, които ще ни посочат вярната посока за ход. Ще оценим истинските си възможности и ще видим, че в някои отношения сме се надценили.


ОВЕН

Поговорете с роднини

 

25 ноември. Денят ви намира в отлично настроение. Сложили сте розовите си очила и нищо не може да повлияе на позитивната ви нагласа. Не се предпазвате от грешки – нито в работата, нито в сферата на общуването. Възможно е да обидите неволно някого срещу себе си.

26 ноември. Не е изключено да ви се наложи да работите извънредно в събота, защото в службата имат нужда от вас или просто защото сте оставили доста недовършени задачи за края на месеца. Добрата новина е, че ще ви заплатят допълнително положения труд.

27 ноември. В неделя обърнете внимание на по-възрастните роднини в своето семейство, за които малка част от вашето внимание значи изключително много. Поговорете с тях, те ще ви дадат доста важен съвет.


ТЕЛЕЦ

Преборете меланхолията

 

25 ноември. Денят е щастлив, а вие все ще си намерите за какво да се натъжите. Не позволявайте на меланхолията да ви обземе изцяло. Сега нямате поводи за големи тревоги, а по-скоро за усмивки. Мислете позитивно.

26 ноември. Предизвикайте себе си и семейството си през този уикенд. Направете нещо нетрадиционно. На закуска в събота сутрин решете какво ново нещо да свършите или накъде да поемете.

27 ноември. Нетрадиционното ви пътешествие вчера ви се отрази отлично. И днес енергията ви е в подем, настроението ви е прекрасно. Очаква ви една чудесна неделя. Независимо от времето, прекарайте няколко часа навън.


БЛИЗНАЦИ

Почивка през уикенда

 

25 ноември. В петък имате сериозен успех в деловодната си дейност. Можете да стигнете до споразумение със своите партньори и сте в състояние да наложите гледната си точка по начин, който другите да я приемат. Вечерта ви чака любов вкъщи.

26 ноември. В събота не сте в най-добрата си форма. Отпочинете си добре и не бързайте да излизате от вкъщи по задачи. Дайте си нужното време и спокойствие. Изгледайте интересен филм или отделете внимание на любима книга.

27 ноември. В неделя не позволявайте на лошото настроение на ваш близък да помрачи хубавия ден. Не влизайте в спорове. Сега не ви е нужно да защитавате мнението си. И без това нищо няма да се получи от това.


РАК

Споделете болките си

 

25 ноември. Нервите ви са опънати до краен предел в петъчния ден. Въздействието на вчерашното новолуние върху вас се усеща, психически също се чувствате лабилни. Приберете се по-рано вкъщи. Не приемайте лекарства.

26 ноември. В събота ви чака един щастлив и ползотворен ден, ако го споделите със семейството и половинката си. Няма да има по-щастливи от вас, в случай че сте заедно.

27 ноември. В неделя не пропускайте разговорите с близките си. Именно в един такъв разговор ще ви щукне идея, която можете да реализирате в следващия един месец. Ако нещо ви тежи, споделете го. Заедно ще намерите решение.


ЛЪВ

Поспортувайте в неделя

 

25 ноември. Не се учудвайте, ако днес ви се случват хубави неща. Приемете ги като дар от съдбата, благодарете и вие също правете деня на хората около себе си хубав и незабравим. Днес сте в отлично настроение и сте вдъхновени да действате и да постигате целите си.

26 ноември. В събота обърнете внимание на начина си на хранене. Потърсете информация за някоя нова диета или хранителен режим, които ще ви помогнат да се чувствате още по-жизнени, здрави, а и красиви.

27 ноември. В неделя се разходете със семейството или с приятели в парка. Движете се, ходете или потичайте, независимо от условията на времето навън. За вас сега е важно да дишате чист въздух и да получавате доза естествена дневна светлина.


ДЕВА

Решете проблемите си

 

25 ноември. Налегнали са ви семейни грижи, които не ви дават мира от няколко дни насам. Днес се опитайте да се успокоите, за да не причини тревожността ви здравословни проблеми и на вас. Всичко ще се нареди, трябва само време.

26 ноември. През уикенда от вас се иска да сте по-активни, дейни, но и позитивно мислещи. Приемете предизвикателствата на живота и гледайте напред. Днес можете да разрешите проблемите си бързо, ако не давате на черните мисли да ви блокират.

27 ноември. Не отказвайте на предложение за среща на ваши приятели. Сега те искат да ви видят, а пък вие ще се разведрите. От друга страна, ще размените идеи и ще се убедите, че проблемите ви не са чак толкова големи. И са решими.


ВЕЗНИ

Помогнете на роднини

 

25 ноември. За разлика от предишните няколко дни, днес сте в отлично настроение и с вас се говори лесно и приятно. Желанието ви да впрегнете всички около себе си за постигане на своите цели не е чак толкова осезаемо. Вечерта излезте с приятели на по чашка.

26 ноември. В съботния ден от вас ще имат нужда вашите по-възрастни роднини и близки. Отделете им от своето ценно време и прекарайте часове с тях. Обърнете внимание на техните нужди и потребности.

27 ноември. В неделя обърнете повече внимание на дома и семейството си. Подредете вкъщи, почистете и направете така, че да ви е уютно. Пригответе вкусна храна, която да споделите с близките си на обяд или на вечеря.


СКОРПИОН

Добра идея

 

25 ноември. В добро настроение сте. Днес помислете, какво да направите със своите спестявания в следващите месец-два. Къде да инвестирате пари и дали те ви носят някаква доходност в банковата сметка. Мислете как да умножите спестяванията си.

26 ноември. Очаква ви доста социален уикенд. Още днес сутринта ще ви се обади приятел, с когото да прекарате няколко часа в събота следобед. Поговорете. Ще ви даде невероятна идея и поле за действие занапред.

27 ноември. В неделя можете да пътувате на близко разстояние, за да се видите с приятел или роднина, част от вашето семейство. Насладете се на хубавия и спокоен ден и независимо какво е времето, прекарайте няколко часа навън.


СТРЕЛЕЦ

Нов период

 

25 ноември. Вие вече усещате, че пред вас е един изцяло нов период, който започна да се разкрива от вчера. Сега сте в състояние да поставите ново начало, да тръгнете по нов и различен път, да промените нещо около себе си…

26 ноември. В събота парични проблеми в семейството ще ви накарат да се замислите за нова или допълнителна работа, която да спаси положението. Излезте от зоната си на комфорт. Трябва нещо да се промени, за да подобрите доходите си.

27 ноември. В неделя се чувствате прекрасно. Вашите близки ви подкрепят, у дома ви е уютно и спокойно. Изгледайте любим филм, прочетете книга, която да ви мотивира и отключи креативността в мисленето.


КОЗИРОГ

Активен уикенд

 

25 ноември. Не ви е ден. С каквото и да се заловите, днес няма да успявате да го свършите добре или по начина, по който сте свикнали. Избягвайте да прекалявате с приказките с колегите, защото ще ви товарят. Вечерта се приберете рано и си легнете по-рано.

26 ноември. За разлика от предишните няколко дни, през уикенда ще почувствате прилив на сили, енергия и ентусиазъм. Нещо ще ви запали, ще ви мотивира и вие ще търсите начин да промените част от живота и ежедневието си.

27 ноември. В неделя подредете така плановете си, че да свършите колкото се може повече неща за един ден. Вие изживявате един изключително активен период и ако се оставите да бездействате в почивния си ден, това ще ви изнерви и напрегне допълнително.


ВОДОЛЕЙ

Дайте си почивка

 

25 ноември. Усмивката грее на лицата ви и днес вие сте търсена компания за разговори и споделяне на време. Можете да дадете добри съвети на събеседниците си. В деловата дейност също имате силен успех. В състояние сте да подобрите доходите си само чрез един проведен разговор.

26 ноември. Не толкова активно и продуктивно стоят нещата през уикенда. Вие се чувствате уморени и изтощени. За разлика от вчера, днес вече не ви се говори с никого. Дайте си почивка. Осигурете си спокойствие.

27 ноември. Неделният ден продължава със същата тенденция. Възможно е дори да не ви се излиза от вкъщи. Не се насилвайте. Дайте спокойствие и на съзнанието си, и на тялото си. Заредете се за предстоящата работна седмица.


РИБИ

Предложение от приятели

 

25 ноември. Че петък е ден на майстора, е мит, който едва ли ще се случи точно при вас и точно днес. Очаква ви забързан ден. Събитията следват едно през друго и вие няма да усетите как е дошъл краят на работното време, а сте до никъде със задачите… Някои ще останат за довършване през идната седмица.

26 ноември. Дори и да имате изостанала работа от вчера, не правете грешката да отидете за половин ден и днес на работа, за да си помогнете. Пишете ли работна съботата, ще отиде цялото ви време и ще пропуснете този хубав ден, наситен с позитивна енергия и добра вибрация.

27 ноември. В неделя, независимо дали ще пътувате, или ще останете в града, ви предстои да се срещнете с интересни приятели, които ще ви мотивират и запалят за една бъдеща идея. Обърнете внимание на тяхното предложение. Помислете върху него.


Хороскоп за родените на 25.11 – Честит рожден ден!

Не се страхувайте да се променяте и да променяте живота, който живеете. В следващата една година всяка промяна ще ви носи вдъхновение и ще прави света около вас по-интересен и вълнуващ.

 

Хороскоп за родените на 26.11 – Честит рожден ден!

Решителността ви през следващата една година невинаги ще води до нещо добро, особено когато е преплетена с инат и липса на желание да чуете хората, които се опитват да ви предпазят от поредната грешна стъпка.

 

Хороскоп за родените на 27.11 – Честит рожден ден!

През следващата една година се интересувайте за нови неща, които можете да научите и за начини, по които можете да се усъвършенствате.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *