Осемметрова коледна елха грейва в Горна Оряховица

С празнично шоу за децата на 5 декември (понеделник) от 17.30 ч. в Горна Оряховица ще бъдат запалени светлините на коледната елха. 8-метровото коледно дърво вече е монтирано пред сградата на Общината.

В празничната програма ще вземат участие артистите от МТ „Алтернатива“. Децата ще се забавляват заедно с младите таланти на Вокална школа „Mamma mia“ и мажоретен състав при ОУ „Иван Вазов“. Ще има и коледарски наричания. Малчуганите ще посрещнат и Дядо Коледа и заедно с него ще запалят светлините на коледната елха и празничната светлинна украса в града.

До коледното дръвче същата вечер ще бъде поставена и коледна поща. В нея децата ще могат да пускат писмата си до Дядо Коледа. Задължително трябва да бъде посочен точният адрес на детето и телефон за връзка с родител. Коледната поща ще стои до елхата до 16 декември (петък).

Заради празничното детско шоу ще бъде наложена временна организация на движението в центъра на града. От 17.00 ч. до приключване на мероприятието ще бъде спряно движението на автомобили в участъка по ул. „Цар Освободител“ от НЧ „Напредък – 1869“ до кръговото кръстовище с ул. „Св. Княз Борис І“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *