Още един вратар от школата на „Етър ВТ“ с приз от „Лига на талантите“

Спасяване на вратаря на отбора на „Етър ВТ“ във възрастова група U17 Валентин Димитров е №1 за месец октомври в националната класация „Лига на талантите“ на Спортал. бг. Младият страж спечели надпреварата с решителна намеса в мача срещу „Спартак“ (Плевен).

„Чувствам се много добре, искам да благодаря на всички, гласували за мен за тази награда! Това значи много за мен и ме мотивира да продължавам да работя така здраво и да се представям добре на мачовете. Концентриран съм, най-важното е дисциплината и постоянството – това е моето правило във футбола и живота. С моя треньор на вратарите Александър Александров, който е много добър треньор в школата на „Етър“, наблягаме на играта с крака, на работата. Всеки ден от седмицата имаме различни неща, разговаряме за всяка ситуация и така успяваме да направим добър план за играта ми.

С футбол започнах да се занимавам от малък, баща ми е бил футболист и съм бил по терените с него. Дядо ми също е бил футболист и от тях започнах да харесвам футбола. Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му, а моите са големи – да стигна до чужбина, дори в Шампионска лига. Живот и здраве, да се трудя, да тренирам и футболът ще покаже какво ще следва“, сподели при награждаването Валентин Димитров.

Той е вторият вратар от школата на „виолетовите“, който взема приза тази есен. За септември победител в класацията бе Павел Колев, отличен за намесата си в срещата на етърци в елитната група U15 с „Дунав“ /Русе/, спечелена с 1:2.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *