Горещи новиниОбщество

Президентът Румен Радев дава старт на 20-ото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“ във Велико Търново

Президентът Румен Радев ще обяви във Велико Търново началото на 20-ото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“. Тя се провежда под патронажа на държавния глава и е в подкрепа на деца, нуждаещи се от диагностика, лечение и рехабилитация.
Събитието е насрочено за 29 ноември от 12.00 часа в МОБАЛ “Д-р Стефан Черкезов”.
По време на проявата ще бъдат отчетени и резултатите от кампания 2021/2022 на благотворителната инициатива, чийто фокус беше подкрепата за деца, които се нуждаят от спешна помощ и интензивно лечение. Благодарение на даренията на хиляди българи бяха подпомогнати деца и лечебни заведения от цялата страна.

One thought on “Президентът Румен Радев дава старт на 20-ото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“ във Велико Търново

  • Сещат се веднъж в годината за децата. Гузна съвест. Аз като слушам, то дарения, то чудо. Всеки дава, а до нуждаещи не стига нищо. Само по Коледа, показно нещо може да докопат хората, че нали по тв ги дават дарителите.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *