Хороскоп

Вашият хороскоп за 29 ноември, вторник

Луната се движи във Водолей и ни помага да се справим в различни ситуации на сблъсъци и конфронтации. Търсим диалога и дипломатично разрешаваме проблемите си. Мислите ни често изпреварват времето, в което живеем, но точно това ще ни дари с свежи и новаторски идеи.


ОВЕН

Успешни срещи

 

Вие сте смели и решителни, но не ви достига разум и емоционална зрялост, за да постигнете голяма част от целите си. Фокусирайте се върху сутрешните часове, които са подходящи за вземане на по-важни решения. Срещите, осъществени в този предиобед, са благоприятни и ви носят доста успехи.


ТЕЛЕЦ

Довършете всичко

 

За днешния ден важи правилото на крайностите. Той може да е колкото успешен, толкова и провален – в зависимост от вашите действия. Иска се да насочите по-голямата част от усилията си в сутрешните часове, защото времето тогава е доста по-благоприятно. Не оставяйте недовършени дела за утре.


БЛИЗНАЦИ

Без концентрация

 

Вие сте в добро настроение, но често не поемате нужната отговорност, за да постигнете успехи. Разпилени сте, не следите времето си, а го разхищавате. В сутрешните часове бъдете по-концентрирани. В следобеда се отдайте на срещи с приятели, изпийте чаша кафе с човек, когото не сте виждали от дълго време.


РАК

Излиза ви по-скъпо

 

Съдбата ви поставя в напрегнати ситуации на работното място. От вас се иска да се изявите по най-добрия възможен начин. За съжаление, невинаги е възможно. Разрешете важните финансови проблеми в сутрешните часове. Налага се да дадете повече пари, отколкото сте предвидили, при заплащането на определена услуга.


ЛЪВ

Добра новина

 

Вие също преливате от емоции и е във ваш интерес да се овладеете и поставите първата копка на едно благоприятно делово познанство в сутрешните часове. От друга страна, времето до обяд е прекрасно за внасяне на документи или справяне с административни пречки. В следобеда очаквайте новина, за която тръпнехте отдавна.


ДЕВА

Без конфликти

 

Днес сте доста дейни и никой не е в състояние да ви спре, решили да осъществите целите си. Опитайте да обясните на колегите, че работата в колектив ще допринесе по-бързо за общото благо. Ангажирайте вниманието на всички и не разпилявайте времето си в излишни конфликти. Напрежението е ваш враг.


ВЕЗНИ

Дисциплина

 

Днес прибързвате много. Искате повече, отколкото съдбата е в състояние да ви даде към този момент. Но когато се наложи вие да вършите нещо или да давате от себе си, не го правите. Ограничете промените. Проявете дисциплина. Сега ви се иска да не спазвате правила, но ще ви се наложи да го правите.


СКОРПИОН

Ненужен инат

 

Проявявате завидна твърдост и упоритост. Уж се справяте добре с всичко, с което се заемете, но това е само на пръв поглед. В основата на твърдостта ви е неумолим инат, който може да действа както във ваша полза, така и във вреда. Не позволявайте на ината си да ви замъгли разума, защото това би ви обрекло на неуспех.


СТРЕЛЕЦ

Пазете здравето си

 

Важно е днес да предприемете промени в начина си на мислене и това да доведе до едно цялостно обновяване на житейската ви философия. Вие сте хора с лек характер, но невинаги показвате истинските си емоции, а ги криете вътре в себе си. Не позволявайте на скритите страсти да са проводник на здравословни проблеми.


КОЗИРОГ

Купете нещо ново

 

Днес правите доста за своето бъдещо финансово състояние. В търсене сте на нови алтернативи и допълнителни доходи. Активната част на деня е до обедната ви почивка. Ангажирайте цялото си внимание върху важните ангажименти тогава. Следобед отидете на пазар. Купете си нова дреха или аксесоар.


ВОДОЛЕЙ

Отговорете си

 

Преминавайки през знака ви, Луната ви отправя хиляди въпроси, които си задавате в момента. Накъде, как, защо… Отговор можете лесно да си дадете, стига да сте достатъчно откровени със себе си, а и решителни да предприемете смела стъпка напред. Направете го преди обяд, когато е благоприятното време за активност.


РИБИ

Подгответе се

 

Към този момент доста трудно се справяте с извънредните ситуации в живота си, защото проявявате безсилие, или пък просто сте се пуснали по течението, което едва ли ви отвежда в най-правилната посока. Още малко време на пасивно поведение ви остава. От утре се налага да вземете живота си в ръце.


Хороскоп за родените на 29.11 – Честит рожден ден!

С радост ще приемате всичко ново в живота си, защото то идва, за да промени вашето ежедневие. Да ви извади от зоната на комфорт и да провокира действие и продуктивност у вас.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *