Какво вещаят звездите за 30 ноември, сряда

Днес Луната преминава в Риби. В 16.36 ч. настъпва фаза първа четвърт. Не губете време, а осъществете своите важни разговори. Луната днес подпомага всички интелектуални занимания, дейностите, свързани с общуване, разговори и разменяне на кореспонденция. Бъдете внимателни вечерта, за да не прекалите с наздравиците към имениците. Ограничете приема на алкохол.


ОВЕН

Отлагате

 

Целият ден днес се характеризира с ниска мотивация и чувство, че важните неща могат да бъдат свършени и в някой от следващите дни. Оттегляте се от активната сцена и поддържате вече набраната инерция. Денят не е особено благоприятен за поставяне на нови начала или предприемане на инициативи. Вечерта си легнете рано.


ТЕЛЕЦ

Ден за общуване

 

Очаква ви доста благоприятен и активен ден. Особен акцент в хороскопа ви заема сферата на общуването, затова и там са най-големите залози за успех. Днес говорите с кого ли не, научавате важна информация или споделяте мисли и чувства, които намирате за важни. Бъбриви сте и хората около вас няма да скучаят.


БЛИЗНАЦИ

Преценете силите си

 

Чувствате се прекрасно на работното място. Сякаш сте в състояние да свършите всичките си ангажименти днес. Увереността ви расте и е възможно да ви подведе да вземате хапка, необикновено голяма за вашите уста. Внимавайте, преценявайте силите си, за да не съжалявате след време.


РАК

Вест от чужбина

 

Заредени с ентусиазъм, добро настроение и жажда за живот, днес продължавате смело напред и осъществявате цел след цел. Денят е доста благоприятен и ви помага да се справите с всички ситуации на затруднение, в които попаднахте неотдавна. Късметът ви е подчертан. Възможно е да получите вест от чужбина.


ЛЪВ

Не давайте пари

 

Ограничете разговорите в този ден. Станали сте прекалено доверчиви, а жестокото ви чувство за милосърдие е напът да ви вкара в неизгодна за вас самите ситуация. Ако някой ви иска пари за помощ – възмездно или не, откажете. Ще се окаже един ден, че тези пари са дадени на вятъра и не са отишли за това, за което са били предвидени.


ДЕВА

Угаждате прекалено

 

Проявявате завиден оптимизъм. Приемате всяка една ситуация като дар от съдбата, независимо какво ви носи тя. Обърнете малко повече внимание на вътрешното си равновесие, ако трябва да осъществите делови разговор. Прекалено щедри сте и сте готови да поемете чужда отговорност, само и само другите да са доволни.


ВЕЗНИ

Сверете си везната

 

Не спирате да търсите себе си, изследвайки живота около вас. Днес сте в стихията си да осъществявате нови и нови контакти, само и само да срещнете хора, които да ви ласкаят и така да се чувствате добре в тяхна компания. Отново сте наклонили везната само в едната посока. Уравновесете се, защото емоциите ви пречат.


СКОРПИОН

Не прибързвайте

 

На мнение сте, че всички ви подкрепят и са на ваша страна. Малко са случаите, когато интуицията ви лъже. Днешният ден обаче е наситен на такива. По-добре не вземайте решения, въпреки че всичко около вас изглежда благоприятно и сякаш е назрял моментът да направите първа копка на грандиозен проект. Лъжете се.


СТРЕЛЕЦ

Не слушайте мнения

 

Опитайте да се отделите от другите, без да допускате излишни съвети за живота си. Ще се намерят хиляди съветници, чиято цел е да ви дават наставления или да анализират настоящето. Днес е по-добре да не се вслушвате в ничии думи. Избягвайте да осъществявате нови начинания. Моментът за тях още не е назрял.


КОЗИРОГ

Концентрирайте се

 

Денят е благоприятен. Овладейте излишната емоционалност и концентрирайте усилията си в една посока. Ако в последните няколко дни или седмици се е случило да влезете в остри конфликти с близките или приятелите, сега е моментът да поправите нещата. Днес изглаждате взаимоотношенията си като с магическа ютия.


ВОДОЛЕЙ

Възползват се от вас

 

И днес сте доста объркани. Около вас се навъртат хора, чиято цел е не да ви подкрепят като приятели, а просто да се възползват и да изкопчат материална облага. Това е и причината за съвета ми да не давате пари назаем или да не проявявате щедрост от какъвто и да било характер. Поне днес не го правете.


РИБИ

Погрешна преценка

 

Очаква ви емоционален ден. Луната е на гости на знака ви. Помага ви в начинанията, но ви прави прекалено лабилни и чувствителни. Възприемате света погрешно, като сте напът да подадете ръка на хора, които не го заслужават. Бъдете внимателни вечерта и не прекалявайте с наздравиците покрай имениците.


Хороскоп за родените на 30.11 – Честит рожден ден!

Щастлива и благоприятна година започва да тече за вас от днес. Тя ще ви помогне да разкриете неподозирани таланти в себе си. Богата е на любов и разбирателство. Необвързаните имат шанс да срещнат човек, който да им допадне още в първия момент.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *