Горещи новиниОбщество

Снимки и коментар на Владо Карамазов пред табелата на В. Търново предизвика огромни дискусиии

Шокираща изповед направи известният български актьор Владо Карамазов на тръгване от Велико Търново. Той се снима пред табелата на старата столица и написа в социалните мрежи само едно красноречиво изречение.

„След като за 2 месеца изразходих нерви и усилия, колкото може да се изразходят нормално за 5 години, се качих в колата ми, пуснах радиото, след него парното и се прибирам в къщи!!!“, написа с три удивителни актьора.

Изречението обаче беше разтълкувано от великотърновци не в особено дружелюбен контекст. Повечето останаха с впечатлението, че Карамазов си тръгва огорчен от старата столица, след като снима повече от два месеца втория сезон на популярния сериал „Дяволското гърло“. И в този момент социалните мрежи врят и кипят по повод изявлението му.

Съвсем по различен начин звучи друго послание на участник във филма, а именно това на Теодора Духовникова, която пусна снимка с Владимир Карамазов. На нея те са с окървавени ръце и са приключили вълнуваща сцена от сериала.

„Точно 2 месеца и десет дни. Дяволското Гърло 2. В потресаващо красивото Велико Търново. Беше трудно, както си беше и преди. Беше си изпит, както и преди. Беше точно както ми написа режисьорът ни Павел Веснаков, на първата страница на сценария ми от епизод 1, сезон 2 :  “Теодора, след три години е време отново да потънем там, от където никога не се връщаме същите!” Благодаря на целия екип, който ни изнесе буквално на ръце. Благодаря, Търново!“, написа Духовникова.

Под нейното послание обаче няма лавина от недоволство, както под написаното от Карамазов. Според някои артистът не се е изразил правилно и пази топли чувства от Велико Търново.

Михаил МИХАЛЕВ

One thought on “Снимки и коментар на Владо Карамазов пред табелата на В. Търново предизвика огромни дискусиии

  • Тоя голям тъпанар излезе.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *