Хороскоп за 5 декември

Не потъпквайте принципите си. Следвайте ги безотказно. Денят е със силна жизнена енергия и поглед, вперен право в бъдещето. Направете планове или действайте, бъдете смели, но здраво стъпили на земята. Луната се движи в Телец.


ОВЕН

Последователност

 

Замразете желанието си да правите промяна след промяна. Подобно поведение ви представя като непоследователни и това ще се отрази като цяло на дейността, с която се занимавате. Днес можете да се утвърдите като лидери на работното място, а и сте в състояние да повишите доходите си за идната година.


ТЕЛЕЦ

Гледайте напред

 

Липсва ви желание да се развивате и да се борите с трудностите, които ежедневно ви се изпречват на пътя. В състояние сте да се пуснете по течението, но подобно поведение ще ви коства единствено загуба на доверие във вас. Простете на хората около себе си и продължете напред. Не бъдете безотговорни.


БЛИЗНАЦИ

Съдбата ви закриля

 

Готови сте да приемете предизвикателството на съдбата и да започнете нещо начисто, да отворите нова страница и да тръгнете по път, по който не сте вървели до този момент. Съдбата ви закриля, така че й се доверете. Имайте повече смелост и заявете желанията си на всеослушание.


РАК

Внимавайте с парите

 

Понеделник се очертава да бъде доста емоционален ден. През по-голямата част от работното ви време се разпилявате на хиляди места и не успявате да концентрирате усилията си. Чувствате как губите пари и време, но не сте в състояние да промените нещата. Не е добра идея да правите инвестиции точно днес.


ЛЪВ

Направете добро

 

Движението на Луната в Телец ви се отразява като емоционална инжекция. Чувствате се силни и енергични. Без проблеми поемате отговорности и сте готови да работите с всички сили за каузи, които до този момент са ви се стрували безпредметни. Бъдете благотворителни. Направете добро поне на един човек около вас.


ДЕВА

Дайте всичко от себе си

 

Време е да довършите някои изостанали задачи до обяд, за да успеете да се заемете с новите предизвикателства, които ви предлага понеделник следобед. Отдайте се на работата с ясната мисъл какво давате от себе си и какви усилия влагате. Възможно е да имате проблеми в сферата на любовта, но тях ще преодолеете бързо.


ВЕЗНИ

Подкрепа от приятели

 

Не сте в особено добро настроение и стартирате деня си с някои малки притеснения относно материалното си положение. Направете семейния бюджет и си сверете харченията, които извършихте от първо число до днес. В следобеда чувствате прилив на енергия. Приятелска подкрепа вечерта ще ви накара да се усмихнете.


СКОРПИОН

Стари грешки

 

Недовършени в миналото дела са в основата на повечето конфликти, които сте принудени да преживеете в понеделник. Обърнете внимание на документацията в своята работа, защото някои грешки могат да ви струват скъпо след време. Приберете се рано вкъщи и вечерта си легнете рано. Имате нужда от почивка.


СТРЕЛЕЦ

Положителни обрати

 

Въпреки емоциите, които чувствате, денят е активен и благоприятен. Предизвикани сте да поставите ново начало, което към този момент ви звучи доста налудничаво, но в последствие ще се убедите колко придобивки ще ви донесе. В сферата на любовта денят също е наситен с положителни обрати. Насладете му се.


КОЗИРОГ

Рутинни задачи

 

Имате големи очаквания за този ден, но за съжаление не всичко протича така, както сте си го представяли. Неефективни сте и вършите задачите грешно, без дори да се замисляте колко загуби си причинявате. По-добре се заемете с рутинните си ангажименти и не поставяйте никакви нови начала.


ВОДОЛЕЙ

Очаквайте чудеса

 

Настроени сте скептично относно бъдещото си развитие – нещо, с което трябва да се справите още сутринта. В противен случай мисленето ви ще прогони всички благоприятни възможности от пътя ви. Бъдете позитивни и очаквайте чудеса. Само така те ще ви се случат. Денят подкрепя нетрадиционните действия.


РИБИ

Злословене

 

В часовете до обяд се отдавате на клюки и обсъждане на колеги и приятели. Говорите по телефона повече, отколкото е редно. В очите на другите си губите времето и не вършите нищо съществено. Възможно е злословенето по ваш адрес да ви се отрази зле. Ще си дадете сметка за всичко това едва вечерта.


Хороскоп за родените на 05.12 – Честит рожден ден!

Не се притеснявайте да направите стъпки за промени в живота си, които могат да ви доведат до по-добър материален живот, по-високо платена работа и по-влиятелен пост в обществото.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *