Сутринта са възможни мъгли, през деня ще се показва слънце

През нощта ще е мъгливо. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Минималните температури ще бъдат между 1 и 3 гр. За В.Търново минимална температура около 2.

В четвъртък в равнинната част до обяд ще бъде мъгливо, а след обяд ще преобладава облачно време. В останалите райони облачността ще е променлива, на места временно облаците ще намаляват и до слънчево. Ще духа слаб вятър до обяд от югоизток, а след обяд от североизток. Максималните температури ще бъдат между 7 и 10 гр. За В. Търново максимална температура около 10. Атмосферното налягане ще остане без съществена промяна.

Над западните и централни части на Стара планина облачността ще е поменлива с повече слънце по високите части. Ще духа умерен вятър от югозапад-юг. Максималната температура на 1200 м ще бъде около 6 гр. Максималната температура на 2000 м ще бъде около и малко над 0.

На тази дата най-високата измерена максимална температура във Велико Търново е 22.2 гр. през 2010 г., най-ниската измерена минимална температура е -11.6 гр. през 1957 г. Слънцето ще изгрее в 07 часа и 35 минути и ще залезе в 16 часа и 43 минути. Фаза на Луната: пълнолуние.

Дежурен синоптик: Валентина Радойска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *