Забава и знание

Спортните залози и коефициенти от Efbet са на ново ниво

Ефбет е сред най-големите вериги за онлайн залози в България. Онлайн платформата на бранда е на пазара от 2011 година. Тя осигурява достъп до огромно разнообразие от спортни залози на популярни и не толкова популярни спортове. За повече информация прочетете Efbet BG ревю от експертите на Efirbet. Букмейкърът възнаграждава своите клиенти с високи коефициенти, атрактивни бонуси и сигурни методи за разплащане. Всичко това е налично в удобно мобилно приложение за още по-лесен достъп до сайта.

 

Спортните залози са един от акцентите в онлайн платформата. Играчите могат да избират измежду 32 спорта, сред които футбол, баскетбол, волейбол, тенис, хандбал, бокс и други. Към опциите ще прибавим виртуални и електронни спортове, които вече набраха популярност у нас. Разнообразието от пазари също е голямо, особено когато говорим за популярните дисциплини. Потребителите могат да залагат на краен резултат, брой голове, под/над, хендикап и други опции. В отделните спортове опциите за залози са съобразени спрямо спорта. Пример ще дадем с тениса, където потребителите имат възможност да залагат на отделни сетове, за брой точки и други. В раздела „На живо“ също се предлагат интересни опции за залози, като краен изход от полувреме, брой голове в мача, брой картони и други. Всичко е придружено и с актуална статистика. Освен това компанията има голям опит на чуждестранния пазар, който допринася да се усъвършенства продуктът за родните играчи.

 

Феновете на спортните залози обръщат голямо внимание на предлаганите коефициенти при избора на букмейкър. В efbet.com ще намерите едни от най-високите ставки за спортни събития, които могат да се конкурират дори със световните лидери в сектора. Щедростта на бранда не е изненадваща, защото той цени всеки свой клиент и се стреми да му предложи възможно най-качествената услуга. С по-високите коефициенти, пък идват и по-големите печалби. Високите коефициенти намаляват и риска, който предприемат играчите при своите залози.

 

Брандът подпомага спортните залози и с две важни функции – кеш аут и пряко предаване. Затварянето на залог определено е сред най-търсените функции от играчите, които залагат онлайн. Дори в някои случаи феновете на спортните залози се насочват към конкретен букмейкър именно заради функцията кеш аут. В сайта на ефбет тази възможност е активна за единични залози, за права колонка и за системи. Стойностите, които букмейкърът предлага на своите клиенти, са наистина впечатляващи и не са за изпускане. Единствено играчите трябва да следят постоянно развитието на събитията, на които са заложили. Функцията за затваряне на залог е налична за много от събитията, както и за доста от тези, които се играят на живо.

 

Ефбет е сред първите брандове у нас, които предоставиха на своите клиенти възможността да гледат футбол и други спортни събития на живо и едновременно с това да се наслаждават на високи коефициенти. Екипът на букмейкъра следва технологичните трендове и иновации и ги прилага, за да предостави възможно най-добрата услуга на пазара. Прякото предаване на спортни събития също е от голяма помощ за потребителите при избора на опции за залог. Чрез него залагащите могат да правят и нови прогнози, спрямо развитието на избраната среща. Единственото условие играчите да гледат на живо даден мач е да влязат в своя профил в сайта и да захранят баланса по сметката си. След това ще могат да заредят мачовете, от които се интересуват. Специално за феновете на българския футбол има опция да гледат на живо и двубоите от efbet Лига. Равносметката е, че повече от 20 000 срещи се излъчват на живо всеки месец, като постоянно се увеличава броят на първенствата и предаваните двубои.

 

В световен мащаб хазартните компании отделят сериозен финансов ресурс за спорта. Българският букмейкър не е изключение и също залага на тази практика. Брандът е в помощ на спорта у нас от много години. Той е сред основните спонсори на редица отбори и индивидуални спортисти. По този начин насърчава развитието на спорта в България.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *