Общество

Коледна работилничка за малки и големи отваря пред кметския кабинет в Община В. Търново

Подарък за малчуганите е и детски коледен спектакъл навръх 25 декември

 

Коледна работилничка отваря врати за малки и големи този уикенд във Велико Търново – на 17 и 18 декември. За целта ще бъде преобразено фоайето пред кметския кабинет и на целия трети ежат в сградата на Общината. Децата заедно с техните родители и близки ще могат да измайсторят коледни играчки и украса, сувенири, подаръци и картички, с което ще станат истински помощници на белобрадия старец от Лапландия.

И в събота – 17 декември, и в неделя – 18 декември, коледната работилничка ще работи от 11,00 до 14,00 ч. Всички материали и пособия ще бъдат осигурени на място, а инициативата е на кмета на Велико Търново Даниел Панов и се реализира от дирекция „Култура, туризъм и международни дейности“. Традицията е възстановена след тригодишно прекъсване заради пандемията от Ковид-19.

Подарък от Даниел Панов и Общината за малчуганите от старопрестолния град е и детски коледен спектакъл навръх Рождество Христово – 25 декември, с участието на Куклен театър „ВЕСЕЛ“. Детската постановка ще е от 11,00 ч. в голямата зала на Общината, а входът е свободен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *