32-годишната инж. Милена Стефанова пое Областно пътно управление – В. Търново

32-годишната инж. Милена Стефанова е новият директор на ОПУ – Велико Търново, научи в. „Борба“. Назначението й е със заповед на доскорошния й шеф Венцислав Ангелов, който от 12 декември стана председател на УС на АПИ.

Инж. Милена Стефанова е родена на 6 юни 1990 г. в Казанлък. Завършва средното си образование в СОУ „Екзарх Антим I“ в родния си град, със специалност „Технологичен стопански мениджмънт“. Следва във Висше транспортно училище „Тодор Каблешков“, от което излиза с бакалавърска степен на специалността „Технология и управление на транспорта“. После учи и магистратура – „Икономика на транспортната фирма“. Работила е до 2019 г. в две транспортни фирми в Стара Загора  – „Автобусни превози“ и „Тролейбусни и автобусни превози“ като организатор „Пътнически превози“.

От 10 години живее на семейни начала със своя партньор, който е военен и заради разпределение двамата се местят във Велико Търново. Тук инж. Милена Стефанова започва работа в транспортна фирма, която напуска през юни 2021 г. Последва назначение в Областно пътно управление  – Велико Търново като младши експерт в отдел „Инвестиционно-ремонтни дейности“. Издигането й на поста директор на ОПУ е едно предизвикателство за нея и за в. „Борба“ тя сподели, че е готова за него и разчита на опита на колегите си.

Ана Райковска

10 thoughts on “32-годишната инж. Милена Стефанова пое Областно пътно управление – В. Търново

 • 21.12.2022 в 12:36
  Permalink

  Който разбрал – разбрал: „32-годишната… Издигането й на поста директор… е едно предизвикателство за нея… е готова за него и разчита на опита на колегите си.“
  Да не би все пак името на новия директор да е Калинка?

  Отговор
  • 21.12.2022 в 19:03
   Permalink

   Не мирише, а направо вони на нагласена работа!! Това ли е промяната? Освобождение от чужденци, та да дойдат нашите 😀

   Отговор
 • 21.12.2022 в 18:31
  Permalink

  След няколко месеца назначена на младша длъжност и хоп директор!? Работата не намирисва, тя направо си вони!!

  Отговор
 • 21.12.2022 в 18:38
  Permalink

  От младши експерт директно на Директор. Това се казва да прескочиш няколко нива. Може направо от сержант на генерал. Дано поне да отсрами предшественика си и да не сме еиднствената област в България с най-лоши пътища. Само като влезнеш от София за Варна след табелата за край на област Габрово и започват да ти тракат пломбите и да ти се трошат камъните в бъбреците. Сходна е ситуацията и като минеш след табелата за край на област Търговище от Варна за София. Тунелите на изхода на града в посока Русе и т.н. и т.н. Предшественика и сигурно за „големи заслуги“ са го издигнали за председател на УС на АПИ.

  Отговор
 • 21.12.2022 в 20:36
  Permalink

  Може пък зимата този път да не ни изненада.Или да почнат да изчезват дълбоките дупки ,забравените знаци от ремонти и накривените и липсващи мантинели. Да се появи маркировка .Ха дано.

  Отговор
 • 22.12.2022 в 12:43
  Permalink

  Нямало кадри.Браво.Умна красива и напориста.

  Отговор
 • 22.12.2022 в 20:29
  Permalink

  В автобиографията никаде не забелязвам инженерна дисциплина освен в статията ,но това е обяснимо,защото този който я е назначил е военен също без ценз.Но това е нормално защото пък пожарникар е най-големият МЕСИ на магистралите.Въобще ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ!!!!

  Отговор
 • 22.12.2022 в 22:43
  Permalink

  Все много знаете. То на ръководна длъжност по-добре някой млад с амбиции отколкото някой пред пенсия дето да се стиска да не го изгонят и да си затваря очите за всичко.
  Хубаво прочетохте, че от младши експерт е станала директор, а четохте ли колко години преди това има стаж все в областта на транспорта и че това е учила?

  Успех и дано Търновци да се радват на добри пътища.

  Отговор
  • 23.12.2022 в 12:41
   Permalink

   Да, разбрахме, че е учила във военно училище. За строеж на пътища ли е учила или май не точно? Спред теб между 32г и „пред пенсия“ колко време има? Струва ми се, че са 20-30 години. На 42г ако беше пак ли щеше да е пред пенсия? Или още 10г опит не е нещо особено. Жена на 32г ще строи пътища… колкото и да си „широко скроен“ пак трябва да ти е ясно, че нещата куцат. Само с амбиции не става, а за авторитет едва ли има смисъл да говорим.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *